Ik logde in bij Doc en Boof en kreeg uiteindelijk Dierapotheek.com maar niet een twee drie, in mijn geval.
Ook het zoeken naar het product koste enige tijd, ik had het idee dat dat voorheen gemakkelijker voor mij was.

Neen.

Zie bovenstaande

Prima producten met goede prijs en snelle levering!

peter Sangers

De eerste keer dat ik wat besteld heb .

Dieetvoer voor de hond besteld

Snellere levering. Was nu 3 dagen en als je jezelf apotheek noemt moet de levering van producten toch sneller kunnen c.q gebeuren.

Ik ben al vele jaren bekend met dit bedrijf, bestelde altijd samen met mijn zoon.
Maar zijn beide katten zijn inmiddels overleden ,dus doe ik het zelf.

N van til

Klantvriendelijkheid laat te wensen over.

Prijs

Pakket 2 maal bij verkeerde adres bezorgd. Hierover tel. Contact gehad. Wat stugge dame aan de tel. Deze zou het regelen ( geen excuses). Hoorde niets terug. Hierover gemaild. kort antwoord dat ze... Pakket 2 maal bij verkeerde adres bezorgd. Hierover tel. Contact gehad. Wat stugge dame aan de tel. Deze zou het regelen ( geen excuses). Hoorde niets terug. Hierover gemaild. kort antwoord dat ze een mail hadden gestuurd. Ik heb niets ontvangen en die ook weer gemaild. Daarna nooit meer iets gehoord. Ik heb dit als niet klantvriendelijk ervaren.

annette

Goed en betrouwbaar

duidelijke uitleg over de producten te vinden op de site.

Alles goed verlopen

Kuiper E.K.

(Bewerkt)

Levering niet vlot, drie dagen

Leveren zoals aangegeven.