Kuppens

De voorgaande zak brokken waren niet de goede brokken, ik dacht ik ga hier niet om zeuren maar onze hond kon er niet tegen en had steeds honger. Verder heb ik goede ervaringen en denk dat ik half... De voorgaande zak brokken waren niet de goede brokken, ik dacht ik ga hier niet om zeuren maar onze hond kon er niet tegen en had steeds honger. Verder heb ik goede ervaringen en denk dat ik half jaar klant ben

Kan dezelfde brokken krijgen als bij onze dierenarts

Graag de goede brokken leveren voortaan verder geen verbeterpunten voor jullie bedrijf alleen misschien beter contact met leverancier ze mopperen als er geleverd rd wordt door sommigen

snelle levering

nina v hulst

Zeer goed

Zeer snel

Deze zijn buitengewoon goed

snelle levering. Goede voorraad.

Ik krijg weleens een e-mail met 7,5% korting op mijn volgende bestelling. Dat moet dan binnen enkele weken terwijl ik eens in de 2-3 maanden in 1 keer veel bestel. Ofwel ik moet die korting laten... Ik krijg weleens een e-mail met 7,5% korting op mijn volgende bestelling. Dat moet dan binnen enkele weken terwijl ik eens in de 2-3 maanden in 1 keer veel bestel. Ofwel ik moet die korting laten lopen ofwel ik zit met een gigantische voorraad hondenvoer. Ik vind dat voor vaste klanten een minder goede regeling.

Overzichtelijk, alleen de levering hier ben ik niet tevreden over. Pakket is spoorloos en ik wacht nu op een oplossing.

Snelle en goe

Goed online overzicht met lage prijzen

Gosia

Helemaal prima! Mooie prijzen, pakketje op tijd thuis en in goede staat. :)

Prijs.
Duidelijkheid.
Kwaliteit.
Snelheid

Kan nu me niet bedenken.

Goed! snelle levering

snelle levering en keuze van afleverlocatie

mooiere site

Ervaringen met dit bedrijf zijn prima, snelle service, snelle levering !!

snelle levering.

karin Boon

Uitstekend, komen afspraken 100% na.
Bezorging klopt, prijs van de producten ten opzichte van andere bedrijven, gunstig.

Leveren Specific, speciaal hondenvoer.
Brengen zware verpakkingen bij mij thuis, ik kan dat niet tillen

Ik zou het niet weten, ben er erg blij mee