In het verleden steeds tevreden geweest, maar nu echt teleurgesteld.
Bestelling geplaatst op 24 april 2017, betaling uitgevoerd en nog steeds niks ontvangen.
Meerdere malen mail...
In het verleden steeds tevreden geweest, maar nu echt teleurgesteld.
Meerdere malen mail gestuurd, en moest blijkbaar vorige zaterdag geleverd worden. Helaas niks.
Terug mail gestuurd om de traceercode te vragen, ontvangen, maar ik kan nergens terecht met die code.
Het is nu woensdag 10 mei 2017 en wacht nog steeds op mijn bestelling, maar vooral poes zit te wachten op de speciale voeding.
Ik vraag me nog steeds af waar het is fout gelopen.

Betere communicatie .
Had ik vorige week zelf geen mail gestuurd had ik waarschijnlijk nog van niks geweten.

Een beschadigd pakket aangeleverd door dhl dit direct gemeld zowel telefonisch als per mail met foto's . ik zou de volgende dag terugkoppeling krijgen niet gehad toen maandag wederom niets gehoord... Een beschadigd pakket aangeleverd door dhl dit direct gemeld zowel telefonisch als per mail met foto's . ik zou de volgende dag terugkoppeling krijgen niet gehad toen maandag wederom niets gehoord . DInsdag met evelien gebeld ik zou dezelfde dag terug gebeld worden, om half vijf nogmaals gebeld en je raad het al wederom niet thuis, ze hadden het doorgegeven en collega zou terug bellen. Ze laten de klant zitten als het mis gaat....dus betrouwbaar zijn ze zeker niet en veilig kopen doe je hier dus ook niet...

De ervaring is goed. Mijn bestelling is binnen twee dagen geleverd

Zeer tevreden. Na de middag besteld en de volgende morgen geleverd.
Kan haast niet sneller.

Bedankt

Alles was perfect. Snelle levering.
Zeer tevreden.

Gerry Beijers

Duidelijke omschrijving van de producten op de site en snelle levering

Gratis levering vanaf 40,00

M.Hendriks

Super!
Duidelijke website, grote keus in producten tegen scherpe prijzen en een vlotte levering.

Wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Heel fijn dat betalen via Afterpay een mogeljkheid is.

Sam

Uitstekend, bestelling volgende dag thuis!

N. Borgers

Bestelling prima verwerkt en snel geleverd!

Prijs

Snel en adequaat