Tanja

Na 1 week nog steeds geen producten ontvangen. Klantenservice niet bereikbaar. Na vele keren bellen eindelijk te pakken en reactie is bijzonder lauw en ongeintresseerd. De wil om zaken op te lossen... Na 1 week nog steeds geen producten ontvangen. Klantenservice niet bereikbaar. Na vele keren bellen eindelijk te pakken en reactie is bijzonder lauw en ongeintresseerd. De wil om zaken op te lossen niet aanwezig. Conclusie, geld kwijt en bovenal gezondheid van mijn hond in gevaar gebracht. Waardeloos

- lever volgens afspraak
- beloof geen zaken als je dit niet kunt nakomen
- vertel geen loze verkooppraatjes

Prima snelle levering

Uitstekende service

Bij bestelling van 1 artikel bleek er niet genoeg voorraad te zijn, men heeft een grotere variant van het artikel geleverd zonder bijbetalen.

Tanja

Belofte levering binnen 2 werkdagen, dus niet! Zaterdag besteld op woensdag nog steeds niet aanwezig.. kun je dus niet op bouwen en of vertrouwen. Heel vervelend. Indien je een belofte niet kunt... Belofte levering binnen 2 werkdagen, dus niet! Zaterdag besteld op woensdag nog steeds niet aanwezig.. kun je dus niet op bouwen en of vertrouwen. Heel vervelend. Indien je een belofte niet kunt waarmaken moet je dat ook niet doen. Hiermee breng je mens en dier in een vervelende positie en een dier zelfs in een gevaarlijke positie. Lege verkooppraatjes.

Sterke punt was snelle levering en dat blijkt onzin

Geen verkooppraatjes houden maar gewoon doen wat je zegt

Al meerdere keren iets besteld, altijd tot volle tevredenheid.

Snelle levering.

Ben

Razend snelle levering met de juiste producten die ik besteld had, klasse

snelle levering

Zo door blijven gaan

Peter

Super !! Medewerkerster Diana bood aan om het door ons bestelde bij ons langs te brengen in Den helder daar ze te langs ons adres zou rijden !!

Diana kon zo snel het product niet vinden in de voorraad belde ons spoedig op om te zeggen dat het toch voorradig was!

Cattery poezenparadijs

Geweldig