Hoe tevreden ben je over onze klantenservice?
Kun je in de webshop gemakkelijk vinden wat je zoekt?
Hoe tevreden ben je over onze bestelprocedure?
Hoe tevreden ben je over de aflevering van je bestelling?

Venessa

Zeer tevreden. Snelle levering en super vriendelijke klantenservice.

Hans

Zeer tevreden

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Website behoeft mij mij geen nodige verandering, is overzichtelijk genoeg.

Elsa

Ja

Zou het niet weten.

A. R

Ik ben heel tevreden , ik kon gemakkelijk vinden wat ik nodig had en de levering was perfect.

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Ik ko in eerste instantie de idealbutton niet vinden en dacht dat er een rekening bij levering meegestuurd zou worden. De levering liep hierdoor een dag vertraging op. Op andere websites zie ik... Ik ko in eerste instantie de idealbutton niet vinden en dacht dat er een rekening bij levering meegestuurd zou worden. De levering liep hierdoor een dag vertraging op. Op andere websites zie ik dat zelf vaak duidelijker aangegeven.

Bruine dombo

Heel te vrede

Het is gewoon duidelijk

Caroline van Tol

Ik ben heel erg tevreden, snelle levering, alles keurig in orde.

Essie

Super tevreden

Simone

Erg tevreden over assortiment.

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Ik heb het idee dat de verzendkosten aan de hoge de kant zijn voor brievenbuspost. Maar wellicht zie ik iets over het hoofd. Wilde namelijk nog een nabestelling plaatsen voor mijtbehandeling van... Ik heb het idee dat de verzendkosten aan de hoge de kant zijn voor brievenbuspost. Maar wellicht zie ik iets over het hoofd. Wilde namelijk nog een nabestelling plaatsen voor mijtbehandeling van konijnen maar die dus achterwege gelaten daardoor.

Dotto

Snelle levering, overzichtelijke site, duidelijke beschrijving van de producten en genoeg keuze.

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Pas bevestigingsmail sturen nadat de betaling is geslaagd .

Marc

Zeer tevreden