Hoe tevreden ben je over onze klantenservice?
Kun je in de webshop gemakkelijk vinden wat je zoekt?
Hoe tevreden ben je over onze bestelprocedure?
Hoe tevreden ben je over de aflevering van je bestelling?

Julian

Top! Groot aanbod en snelle levering

Esther

Heel tevreden

Nvt

kwinten van doorselaere

Heel tevreden en een leuke gemakkelijke website

Inez

Tevreden. Laatste bestelling duurde helaas veel te lang...

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Ik gebruik Sanimed brokken tegen darmproblemen bij poezen. Ik zou ook graag natvoer willen hebben met dezelfde werking.

Adriaenssen jozef

Zeer yevreden

Jonesy

Heel erg tevreden. Vlotte afhandeling en zeer snelle levering. Website geeft voldoende informatie over welk produkt te gebruiken voor welk probleem.

Gomez

Super.

Nvt

A.C.J. v.d. Hooft

Bijna heel tevreden,, behalve over de site. Het vermelden van huisadres gaf problemen. De toevoeging van het huisnummer zorgde bij mij voor verwarring. Uiteindelijk is duidelijk geworden dat er... Bijna heel tevreden,, behalve over de site. Het vermelden van huisadres gaf problemen. De toevoeging van het huisnummer zorgde bij mij voor verwarring. Uiteindelijk is duidelijk geworden dat er afgeleverd moest worden op 104-1hg. Echter u veroorzaakte grote problemen door een factuuradres op huisnummer 1 uit te schrijven.
De pakketbezorger ging daardoor tweemaal op een onbekend adres de mist in. Na diverse telefoontjes ben ik er in geslaagd het pakket te laten bezorgen bij afhaalpunt Admiraal in Amsterdam.

zie boven

Rob

Prima website

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Wat mij stoort is dat ik een grote bestelling waarmee ik 4 maanden vooruit kan, terwijl ik dan als dank van u een waardebon krijg die ik binnen 1 maand moet inwisselen. Dat vind ik een slechte vorn... Wat mij stoort is dat ik een grote bestelling waarmee ik 4 maanden vooruit kan, terwijl ik dan als dank van u een waardebon krijg die ik binnen 1 maand moet inwisselen. Dat vind ik een slechte vorn van klantenbinding.

BR

Betrouwbaar, goede en snelle service!