Hoe tevreden ben je over onze klantenservice?
Kun je in de webshop gemakkelijk vinden wat je zoekt?
Hoe tevreden ben je over onze bestelprocedure?
Hoe tevreden ben je over de aflevering van je bestelling?

Hh

Zeer goed

Liane

Zeer tevreden

priscilla knol

Heel tevreden.

Makau

Zeer tevreden. Ik had het product snel in huis.

Geen.

Schaap

Keurige site

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Niet aangeven dat het als je voor een bepaalde tijd besteld je het de volgende dag in huis hebt. Bezorgers maken het niet waar

Reactie Dierenapotheek.nl:

Beste klant,
We vinden het fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent over onze webshop, klantenservice en de bestelprocedure.
Jammer dat je beoordeling over de aflevering van je pakket...
Beste klant,
Jammer dat je beoordeling over de aflevering van je pakket minder scoort. Je bestelling is geplaatst op 5 december en diezelfde dag is je pakket meegegaan met de vervoerder. Volgens de statusinformatie van je pakket is deze op 7 december bij je thuis bezorgd. Je hebt de producten dus binnen 1-2 werkdagen ontvangen zoals ook in onze algemene voorwaarden staat. Hierover heb je ook al een mail van ons ontvangen. We willen onze klanten graag tevreden stellen en zien je graag terug in onze webshop.
Met vriendelijke groeten,
Team DIERENAPOTHEEK.nl

Evers

Pooh Bear

Zeer tevreden

Wedl

van der Heijden

Zeer tevreden.
Het product dat we bestelden (een adaptil verdamper) was niet beschikbaar op de dag dat we deze bestelden. Dat is wel te verwachten in december.
Nog op de dag van...
Zeer tevreden.
Nog op de dag van bestelling kregen we hier een mailtje over, met daarin vermeld dat er de volgende dag weer een levering zou komen en onze bestelling dan direct opgestuurd zou worden. En zo geschiedde, de dag na het plaatsen van onze bestelling kregen we een verzendbevestiging met track&trace code en de mogelijkheid om het bezorgmoment te wijzigen.
De bezorging met GLS in de drukke decembermaand verliep prima.
Niets dan lof!

R de jonge