Hoe tevreden ben je over onze klantenservice?
Kun je in de webshop gemakkelijk vinden wat je zoekt?
Hoe tevreden ben je over onze bestelprocedure?
Hoe tevreden ben je over de aflevering van je bestelling?

Melvin

Zeer tevreden, bestelling opgehaald op een pick up point en kwam erachter dat 1 product aan het lekken was. Dit is gelijk opgelost voor me door een nieuw exemplaar op te sturen.

Aanrader!

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Het adres wat ik heb doorgeven op de website komt niet overeen met het adres bij de vervoerder waardoor deze verkeerd geleverd zou gaan worden. Gelukkig 2x het afleveradres kunnen veranderen naar... Het adres wat ik heb doorgeven op de website komt niet overeen met het adres bij de vervoerder waardoor deze verkeerd geleverd zou gaan worden. Gelukkig 2x het afleveradres kunnen veranderen naar een drop point.

Beekman

Eerste keer besteld en nu zeer tevreden

Nicole

Mijn pakje was eerst verdwaald maar dit is super goed binnen no time opgelost geweest! Uitstekende klantenservice. Ben zeer tevreden!!

Reactie Dierenapotheek.nl:

Bedankt voor je beoordeling Nicole, wij zijn blij dat je tevreden met ons bent!

benoist

ga zo door!

Janina Peters

Tevreden

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Graag dubbel checken bij inpakken van bestelling. Had ontwormingstabletyen besteld voor kleine hond...kreeg verpakking voor kleine hond maar de inhoud was voor een grote hond. Als ik zelf niet... Graag dubbel checken bij inpakken van bestelling. Had ontwormingstabletyen besteld voor kleine hond...kreeg verpakking voor kleine hond maar de inhoud was voor een grote hond. Als ik zelf niet check, krijgt mijn kleine hond een dubbele dosis voor grote hond!!!!!

CN

Heel tevreden