Hoe tevreden ben je over onze klantenservice?
Kun je in de webshop gemakkelijk vinden wat je zoekt?
Hoe tevreden ben je over onze bestelprocedure?
Hoe tevreden ben je over de aflevering van je bestelling?

Tevreden.

Op dit moment n.v.t.

Anneke

Zeer tevreden

Zou het niet weten

(Bewerkt)

Prima webshop, helder en overzichtelijk

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Enige minpuntje is de levering via GLS; hele dag zitten wachten en pas om 3 minuten voor 6 kwam de GLSkoerier.....

Ik ben zeer tevreden over de dierenapotheek qua levering + prijs vergeleken met de dierenarts en dierenspeciaalzaken. deze zijn vaak duurder .

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

wat ik jammer vindt maar wel begrijpelijk is ,dat dit niet in het assortiment zit is b.v. het medicijn voor de schildklier bij een kat
de Thiafeline 2.5 mg en 5 mgr. 3 van mijn noorse...
de Thiafeline 2.5 mg en 5 mgr. 3 van mijn noorse boskatten hebben dit probleem en met deze medicatie door dierenarts voorgeschreven werkt het goed en bloedwaarde zijn onder controle.
voor de rest kan het bestelling soms afhankelijk van de hoeveelheid qua verpakking soms verwarrend zijn b.v pipetjes voor vlooien wat = de inhoud van een doosje is en het aantal doosjes dat je bestelt. je moet zelf goed kijken en uitrekenen wat je nodig hebt.

Carin

Erg tevreden

Schipperke

Zeer tevreden

Simone

Zeer snelle levering en goedkoper dan bij andere webshop winkels.

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Geen verzendkosten als je een goedkoper product besteld

Boris

Zeer tevreden over alles.

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Ik zou graag een tussenstukje zien om van de grote wormspuit naar de kleine te kunnen overspuiten? de grote is voor kleine hondjes moeilijk te doseren

Joke.

Heel tevreden