Hoe tevreden ben je over onze klantenservice?
Kun je in de webshop gemakkelijk vinden wat je zoekt?
Hoe tevreden ben je over onze bestelprocedure?
Hoe tevreden ben je over de aflevering van je bestelling?

verena langereis

De levering was vlot. Verder nog geen ervaring met dierenapotheek.

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Ik bestelde Ocularan clear tegen staar. Eigenlijk voor oudere honden. Mijn Beagle is eigenlijk net 6 en aan beide ogen bijna volledig staar en nachtblind. Tube is helaas gesneuveld door onze 1... Ik bestelde Ocularan clear tegen staar. Eigenlijk voor oudere honden. Mijn Beagle is eigenlijk net 6 en aan beide ogen bijna volledig staar en nachtblind. Tube is helaas gesneuveld door onze 1 jarige beagle. Vraag mij af of het ook op jongere honden is getest en daar effectief is.

verena langereis

De levering was vlot. Verder nog geen ervaring met dierenapotheek.

Niets

Zeer tevreden

Ik vind het prima zo

Petra van Oosten

Heel tevreden, correcte afhandeling, snelle bezorging, top!

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Nee hoor, alles is prima te vinden!

Heel goed, snelle levering

Heel te vrede

IMB VERKEER

Het kan stukken beter

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Snellere reacties op ingezonden mail

Reactie Dierenapotheek.nl:

Beste meneer of mevrouw,
Beste meneer of mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling. Wij streven altijd naar verbetering bij onze klantenservice, helaas is het niet mogelijk voor ons om in de avond of weekenden te reageren, wel zullen wij de eerst volgende werkdag uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.
Dierenapotheek.nl