Hoe tevreden ben je over onze klantenservice?
Kun je in de webshop gemakkelijk vinden wat je zoekt?
Hoe tevreden ben je over onze bestelprocedure?
Hoe tevreden ben je over de aflevering van je bestelling?

(Bewerkt)

Niet goed

Niks ontvangen dus
Ik zou after Pay doen

Reactie Dierenapotheek.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Wij kunnen in ons systeem zien dat wij geen betaling van u hebben ontvangen, hierdoor is het niet mogelijk uw bestelling te versturen. Mocht u alsnog uw bestelling... Bedankt voor uw beoordeling. Wij kunnen in ons systeem zien dat wij geen betaling van u hebben ontvangen, hierdoor is het niet mogelijk uw bestelling te versturen. Mocht u alsnog uw bestelling morgen in huis willen hebben verzoeken wij u vriendelijk de betaling te voldoen.
Dierenapotheek.nl

W. van den Berg

Ik ben tevreden over Dierenapotheek.nl. Heb hier twee keer besteld en allebei de keren heb ik als erg goed ervaren.

Prima, geen opmerkingen

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

ik heb geen tips of verbeterpunten.

Dikke 10

niet van toepassing

A.C. Everts

Heel tevreden over aanbod en prijs kwaliteit verhouding

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Nee ik heb geen verbeterpunten

Nog maar kort klant

P.J.Stuyts

Matig

Duidelijker foto's

Ik had mijn product gekozen bij de apotheek omdat het voordeliger was dan elders op dat moment [verschilt heel vaak]

Maar de levering was erg slecht Ik heb anderhalve week op moeten...

Maar de levering was erg slecht Ik heb anderhalve week op moeten wachten Beetje vervelend als je het product dringend nodig heb

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Ik zou het niet weten Ik ga alleen na het product wat ik op dat moment zoekt

Reactie Dierenapotheek.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Bij eventuele volgende bestellingen in de toekomst kunt u ervoor kiezen uw bestelling door PostNL te laten bezorgen. U hoeft hiervoor alleen even contact met ons op te... Bedankt voor uw beoordeling. Bij eventuele volgende bestellingen in de toekomst kunt u ervoor kiezen uw bestelling door PostNL te laten bezorgen. U hoeft hiervoor alleen even contact met ons op te nemen, dit mag telefonisch maar ook per e-mail.
Wij hopen dat dit een passende oplossing is voor u!
Dierenapotheek.nl

Tevreden.

Erg tevreden. Bestelling is makkelijk en service uitstekend

Geen verbeterpunten - geheel tevreden