Hoe tevreden ben je over onze klantenservice?
Kun je in de webshop gemakkelijk vinden wat je zoekt?
Hoe tevreden ben je over onze bestelprocedure?
Hoe tevreden ben je over de aflevering van je bestelling?

Matig tevreden.

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

De levering door GLS ging mis (het is nog steeds niet binnen en het is al een week later. Op mijn verzoek alsnog verstuurd met PostNL en dat was er wel de dag erna.

Reactie Dierenapotheek.nl:

Beste meneer of mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling en onze excuses voor het mindere verloop van de levering. Bij een eventuele volgende bestelling is het mogelijk om ervoor te kiezen om de verzending met PostNL te laten versturen, hierover hoeft u alleen even contact met ons op te nemen.
Dierenapotheek.nl

Geweldig

niks ga zo door

Niet tevreden

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Op tijd de bestelling bezorgen. We moesten zelf na 3 dagen reclameren waar de bestelling bleef.
Na 5 dagen was de bestelling eindelijk binnen, wel met excuses.

Reactie Dierenapotheek.nl:

Beste meneer of mevrouw,
Wat vervelend om te horen dat het afleveren van uw pakket niet naar wens is verlopen. Nogmaals onze welgemeende excuses hiervoor.
Zou u bij een eventuele volgende...
Beste meneer of mevrouw,
Zou u bij een eventuele volgende bestelling contact met ons willen opnemen? Wij zullen er dan voor zorgen dat u uw pakketje op de voet kunt volgen!
Dierenapotheek.nl

Ashley

Zeer tevreden!

Zeer tevreden.

Heel tevreden

nee ik heb geen tips

Ik had een vraag wat betreft mijn hond. Kreeg hier een duidelijke en snel antwoord op dus zeer tevreden