Hoe tevreden ben je over onze klantenservice?
Kun je in de webshop gemakkelijk vinden wat je zoekt?
Hoe tevreden ben je over onze bestelprocedure?
Hoe tevreden ben je over de aflevering van je bestelling?

Hendrik Westendorp

Heel tevreden

nee

Anita Andernach

Zeer tevreden

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

ik ben zeer tevreden dus zou niet weten wat beter zou kunnen

Anne Kervezee

Levertijd langer dan beloofd, email hierover geen enkele reactie ontvangen

Reageren op klachten!

Reactie Dierenapotheek.nl:

Beste Anne, hartelijk dank voor uw review. Zoals per mail ook al aangegeven reageren wij normaal gesproken op alle berichten binnen een dag maar hebben wij geen klacht van u ontvangen. U heeft... Beste Anne, hartelijk dank voor uw review. Zoals per mail ook al aangegeven reageren wij normaal gesproken op alle berichten binnen een dag maar hebben wij geen klacht van u ontvangen. U heeft donderdag avond besteld, wij hebben de bestelling vrijdag verzonden (zoals beloofd) en de bestelling werd maandag bij u afgeleverd. Aangezien alle bezorgdiensten met vertragingen te maken hebben door Corona vinden wij de slechte review in dit geval toch erg jammer. Toch nogmaals onze excuses dat er een minimale vertraging is ontstaan. Met diervriendelijke groet, het team van Dierenapotheek.nl

Monique

Jackie Vercamer

Zeer tevreden !

D Bakker

(Bewerkt)

Niet zo product was vertraagd Wel netjes mail gehad maar dan wordt het verkeerde product gestuurd. Mail gestuurd kon product terug sturen en het bestelde product werd dan opgestuurd. Wel mooi maar... Niet zo product was vertraagd Wel netjes mail gehad maar dan wordt het verkeerde product gestuurd. Mail gestuurd kon product terug sturen en het bestelde product werd dan opgestuurd. Wel mooi maar dat was dus weer vertraagd. Heb het inmiddels ergens anders vandaan. Heb het verkeerde product retour gestuurd maar m,n betaling nog niet terug ontvangen. Beetje jammer hoop dat dit snel gebeurd. 16/09/2020 inmiddels is alles goed opgelost waarvoor mijn dank

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Als iets niet op voorraad is dit gelijk op de webshop aangeven

Ramon Vermeulen

(Bewerkt)

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Ander bezorgbedrijf, deze gaat roekeloos met jullie spullen om