Hoe tevreden ben je over onze klantenservice?
Kun je in de webshop gemakkelijk vinden wat je zoekt?
Hoe tevreden ben je over onze bestelprocedure?
Hoe tevreden ben je over de aflevering van je bestelling?

Veronica Cuevas

Good customer service

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Sync your inventory with the products offered on the website

Beer

Snelle levering ook tijdens de COVID-19 tijd. Daarnaast was er hele goede communicatie, dit vindt ik altijd belangrijk.

Kevin

Super geholpen met duidelijke uitleg. Ik had nieuw vlooienspul nodig voor mijn honden, samen met de klantenservice tot het goede product gekomen. Zeker de volgende keer weer bestellen

Geen verbeter punten nodig

De Koster

Misleiding: let op! Op website staan originele verpakkingen maar originele verpakkingen ontbreken bij levering! Bij navraag slap excuus dat er wel correcte product is geleverd. Nou dat weet ik dus... Misleiding: let op! Op website staan originele verpakkingen maar originele verpakkingen ontbreken bij levering! Bij navraag slap excuus dat er wel correcte product is geleverd. Nou dat weet ik dus niet want ik krijg generieke enveloppen met medicijnen erin, zonder batchnummer en zonder houdbaarheidsdatum. NOOIT WEER.

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Zet op de website dat je geen originele verpakking krijgt, dan heb ik de keuze om niet bij jullie misleidende toko te bestellen. Maar dan haakt waarschijnlijk 90% van de klanten af, dus welbewust... Zet op de website dat je geen originele verpakking krijgt, dan heb ik de keuze om niet bij jullie misleidende toko te bestellen. Maar dan haakt waarschijnlijk 90% van de klanten af, dus welbewust beleid tot misleiding. Schande!

Reactie Dierenapotheek.nl:

Wij hebben u in een telefoongesprek proberen te woord te staan dat dit helaas niet anders kan. De strips komen binnen in verpakking van 50. Veel van onze klanten hebben niet 50 pillen nodig en... Wij hebben u in een telefoongesprek proberen te woord te staan dat dit helaas niet anders kan. De strips komen binnen in verpakking van 50. Veel van onze klanten hebben niet 50 pillen nodig en daarom zijn we genoodzaakt om ze om te pakken in een andere envelop. Op de strip zelf staat het merk en het gewicht van de tabletten.
Ook vanuit de leverancier krijgen wij niet een verpakking waar er maar 1 of 2 in zitten.
Als oplossing hebben wij aangeboden om het product terug te sturen en het geld terug te storten. Helaas gaf u hier geen gehoor aan deze oplossing. Wij hebben dan ook getracht om u te helpen binnen onze mogelijkheden.

Floor

Zeer tevreden

Pieter

Erg goed, Snelle levering en goede service

Margit van den Berg

Niet tevreden. Verkeerde info op de website.

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Eerlijke informatie geven over de voorraad. Nu vertellen jullie dat er iets op voorraad is en dat is dus niet op voorraad. Wel betaal ik 112,00 euro.

Beste Margit,
Dank voor de feedback. Wij zijn er hard mee bezig om dit op te lossen!
Beste Margit,
Dank voor de feedback. Wij zijn er hard mee bezig om dit op te lossen!
We begrijpen dat dit af en toe onduidelijk kan zijn voor de klant waarom dit is. Echter heeft het ook te maken met de levering van de producten vanuit de leverancier.

Lenders

Niet

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Leverde productendie ikbesteld heb. Geef aan dat iets nietvoorradig is. In plaats vanmensenaanhet lijntje te houden!,,

Beste,
Beste,
het is zo dat producten binnen 1 dag bij ons kunnen zijn vanuit de leverancier. Wat nu het geval is dat de producten die normaal altijd leverbaar waren dit nu niet zijn ivm Covid-19. Hierdoor kan dit nu voor onduidelijkheid zorgen.
We zijn er hard mee bezig om hier een oplossing voor te vinden. Excuses voor het ongemak!

Ineke van den Broek

Niet tevreden

Reactie Dierenapotheek.nl:

Jammer dat u niet tevreden bent. Graag horen we van u wat we kunnen verbeteren om dit de volgende keer wel goed te doen!

Veronica Cuevas

There is no answer to my emails or in the chat on the website

Improve your customer service

Hello Veronica,
I don't want to blame everything on this but we had some problems with our mail and phone. I hope we can do it better next time. Thank you for your review