Hoe tevreden ben je over onze klantenservice?
Kun je in de webshop gemakkelijk vinden wat je zoekt?
Hoe tevreden ben je over onze bestelprocedure?
Hoe tevreden ben je over de aflevering van je bestelling?

Tevreden

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Als je bijna 7€ verzendkosten vraagt mag er ten alle tijde een trackingscode op het pakje zitten + pakje verplicht laten aftekenen. In een groot bedrijf kan dit 'brievenbuspakje' snel verloren gaan... Als je bijna 7€ verzendkosten vraagt mag er ten alle tijde een trackingscode op het pakje zitten + pakje verplicht laten aftekenen. In een groot bedrijf kan dit 'brievenbuspakje' snel verloren gaan of het valt niet te traceren.

Onze hond is afhankelijk van een supplement Phytonics Muscle Support. Jammer genoeg zijn er leveringsproblemen met dit product. Ik was dus erg blij toen Dierenapotheker op de site aangaf dit artikel... Onze hond is afhankelijk van een supplement Phytonics Muscle Support. Jammer genoeg zijn er leveringsproblemen met dit product. Ik was dus erg blij toen Dierenapotheker op de site aangaf dit artikel op voorraad te hebben. Nadat ik de bestelling heb gedaan bleek het artikel helemaal niet op voorraad te zijn. Ik werd hier over ingelicht door de klantenservice, maar zelfs hierna stond het artikel gewoon nog als "op voorraad" online. Misleidend dus en zorgelijk als het om de welzijn van onze viervoeter gaat.

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Niet spelen met de voorraad op je site.

Reactie Dierenapotheek.nl:

Hoi, We zijn er druk mee bezig om dit probleem op te lossen.
Dank u wel voor uw feedback.

Pascal.

Tevreden.

Nee.

Christine

Heel tevreden

Nihil

Heel blij met deze webshop omdat hier nog een pijnstiller/ontstekingsremmer en anti wormenmiddel wordt verkocht, mijn huisdier heeft een nare ziekte die af en toe verergert waardoor ik deze middelen... Heel blij met deze webshop omdat hier nog een pijnstiller/ontstekingsremmer en anti wormenmiddel wordt verkocht, mijn huisdier heeft een nare ziekte die af en toe verergert waardoor ik deze middelen als opvolg dosis moet geven totdat klachten weer even verdwenen zijn.

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Mis Stronghold pipetten voor anti mijt/vlo. Eerder kon ik dat online bestellen maar nu is dat merk alleen nog via de dierenarts verkrijgbaar, het is het beste middel tegen ellendige parasieten.

Heel erg tevreden

Geen, zo door gaan

Kanon

Zeer tevreden

Nee !!!

Astrid Smits

Ik ben op dit moment zeer tevreden

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Op dit moment heb ik geen tips of verbeterpunten

Vrebosch

Heel tevreden

Heb je nog tips of verbeterpunten voor ons?

Neen vond het perfect zo

Jeanette Dekkers

Zeer tevreden