Wat vindt u van de prijs/kwaliteit verhouding?
8.2/10
Bent u telefonisch goed geholpen?
Was de omgang met uw huisdier prettig?
Wat vond u van de deskundigheid van de dierenarts?

marian

Niet anders dan positieve ervaringen

Kleinschalig en daardoor persoonlijk

Wat zijn de verbeterpunten?

Jammer dat als je bijvoorbeeld alleen voor medicijnen komt dat je niet even tussendoor bij iemand terecht kan. Je zit dan soms lang te wachten. Wat ik vervelend vond is dat ik pas gebeld werd toen... Jammer dat als je bijvoorbeeld alleen voor medicijnen komt dat je niet even tussendoor bij iemand terecht kan. Je zit dan soms lang te wachten. Wat ik vervelend vond is dat ik pas gebeld werd toen ik onze hond op kon halen en niet volgens afspraak zodra ze geholpen was. Hierdoor heb ik lang in de zenuwen gezeten

J de raad

Super goed
Fijn en lieve dokter en assistent ,en dol op dieren dat is een fijne ervaring

Fijne contakt
En de tijd nemen voor het dier en zijn baasje .

Geen idee

Ik vind deze dierenartspraktijk in één woord GEWELDIG! Ik kom hier enkele keren per jaar met mijn hond (inenting, pillen, soms een probleempje), maar door de dierenarts en medewerkers worden we... Ik vind deze dierenartspraktijk in één woord GEWELDIG! Ik kom hier enkele keren per jaar met mijn hond (inenting, pillen, soms een probleempje), maar door de dierenarts en medewerkers worden we altijd ontzettend goed geholpen, met een zeer inlevend oog voor klant en dier. En je betaalt hier een normale prijs voor de dienstverlening.

Waar blinken wij in uit?

Dat jullie de klant echt zien staan, we zijn geen nummer.

Wat zijn de verbeterpunten?

Geen. Nou ja, dierenarts Molenaar gaat met pensioen, dat vinden we wel jammer. Als dat teruggedraaid kon worden.. :)
Nee hoor, het is hem van harte gegund!

Mevr Spee

Gekomen voor poes met een slecht gebit. Door de drukte kon de poes pas drie dagen daarna terecht, gelukkig had ze pijnstilling en was dit geen probleem. Na controle is de poes gelijk de volgende dag... Gekomen voor poes met een slecht gebit. Door de drukte kon de poes pas drie dagen daarna terecht, gelukkig had ze pijnstilling en was dit geen probleem. Na controle is de poes gelijk de volgende dag geholpen.

Waar blinken wij in uit?

Klantvriendelijk aan de telefoon, gelijk gaan kijken bij het huisdier, goed contact.

n.v.t..

Lingen

Ervaring is goed

Waar blinken wij in uit?

Dat je toch zonder afspraak langs kunt komen als het noodzakelijk is.

Petra Bijnagte

De dierenarts dhr Molenaar is een Topper!!!

Waar blinken wij in uit?

Een goede arts, en een zeer goede assistent die ook telefonisch de tijd neemt om de mensen te woord te staan

Wat zijn de verbeterpunten?

Als er verbeterpunten zouden zijn dan gaan die altijd weer ten kosten van andere dingen. Dus Nee

Hogeweg Willemstein

Heel goed

Liefde voor dieren

M. Bouwen

Goede praktijk met zeer vriendelijke en kundige dierenarts.

Waar blinken wij in uit?

Eerlijkheid. Welzijn dier staat voorop.

Wat zijn de verbeterpunten?

Telefonisch bereikbaar zijn vanaf 8.00 uur (zoals voorheen).

Ellen

Wat zijn de verbeterpunten?

Ik mis nog altijd wel een avond spreekuur

Imelda van Rooijen

Betrokken, deskundig.

Waar blinken wij in uit?

Veel aandacht voor het dier en goede uitleg over de behandeling