Roos

Gister een konijn aangeschaft dat niet blijkt te matchen met ons huidige konijn. Vanmorgen vroeg meteen contact opgenomen of wij het konijntje mochten terug brengen. Na 13 mailtjes over en weer... Gister een konijn aangeschaft dat niet blijkt te matchen met ons huidige konijn. Vanmorgen vroeg meteen contact opgenomen of wij het konijntje mochten terug brengen. Na 13 mailtjes over en weer kreeg ik te horen dat ze geen geld terug geven maar dat ik het konijn wel mocht komen brengen! Mooi verhaal dit! Na nog wat mailtjes, mocht ik haar terug brengen en voor dat geld van het konijn iets in de winkel aanschaffen. Wat een omslagtig gedoe! Jammer we hebben een uur gereden voor het konijntje , en vooraf netjes gebeld over hoe en wat, ons konijntje hoefde niet mee voor de match want met jongen konijntjes zou koppelen ALTIJD goed gaan , dit is niet wat wij zien, het is een schuw en schichtig konijn. Beetje jammer dit!

Nathalie Kersten

Een mooi bedrijf met heel veel keus aan dieren.Wij waren er voor de kippen.Ook zeer vriendelijk en vakkundig geholpen .

John & Wanda

Fijne zaak, vriendelijke hulpvaardige mensen die hart en kennis hebben.
Fijn om zomaar even langs te gaan, maar met zelf dieren in/om huis, neem je altijd wel wat mee.
Ook lekkere...
Fijne zaak, vriendelijke hulpvaardige mensen die hart en kennis hebben.
Ook lekkere koffie😊
Komen hier graag.

Yvonne Hermsen

Gekregen wat ik besteld heb

Yvonne

Middagje met mijn kleinkinderen bij jullie geweest. Gezellig ontvangen daarna uitgebreid langs alle dieren gegaan. Zijn met 3 kipjes en heel goed advies huiswaarts gereden.

Els Soeters

Goed contact

Jacco

Wij zijn bij aankomst geholpen door de “ eendenvrouw “ 😀. Ik weet haar naam niet maar super goede tips adviezen en hulp gegeven om ons te helpen opstarten met een eenden koppel die we uiteindelijk... Wij zijn bij aankomst geholpen door de “ eendenvrouw “ 😀. Ik weet haar naam niet maar super goede tips adviezen en hulp gegeven om ons te helpen opstarten met een eenden koppel die we uiteindelijk ook mee hebben genomen .

Super vriendelijk en een mooi net schoon bedrijf .

Jeanet Van 't Hul

Goede service, snel geleverd

Paulien Metaal

Goed, zeer snelle levering, fijne acties.

Dierenspecialist Hoogendoorn

Wat een fijn en behulpzaam team met veel kennis van zaken.