P van Ommen

interessante producten

drierenverblijf.com

Superblij met dit bedrijf. kreeg helaas een bench binnen die niet helemaal in orde was. ik heb contact gehad met het bedrijf en had de volgende dag alweer een nieuwe binnen met daarin wat lekkers... Superblij met dit bedrijf. kreeg helaas een bench binnen die niet helemaal in orde was. ik heb contact gehad met het bedrijf en had de volgende dag alweer een nieuwe binnen met daarin wat lekkers voor de hond en een excuus. superservice!

supergoede, snelle service

Nathalie

Het bedrijf heeft een heel goede service en kwalitatieve producten.

Snelle en correcte levering

Goedkoop

Goedkoop en
Goede kwaliteit

Micheline Haaze

Ik heb zondag een kippenhok besteld en nog altijd niets ontvangen

Ik had maandag nog een konijnenhok besteld en dat werd de dag nadien al geleverd

Reactie Dierenverblijf.com:

Beste,
Bedankt voor uw recensie.
Wat vervelend dat u het kippenhok nog niet heeft ontvangen, dit is zeker niet de bedoeling! Wij zullen dit verder voor u afhandelen via de mail.
Onze...
Beste,
Bedankt voor uw recensie.
Onze excuses voor het ongemak!
Dierenverblijf

Van de Poel

Snelle service

Koehorst

Goede prijzen, ruim aanbod. Netjes geleverd en zelfs nog wat extra proefpakketjes erbij ontvangen.

Gwen

Zeer goede service, snelle verzending, super producten

Snelle verzending
Kwaliteitsproducten

M. Groen

Ik had een kippenhok en bijbehorende spullen besteld en al na 2 dagen ontvangen. en alles was in prima staat.

geen maar ik ben dik tevreden