N. Tendijck

Prima ervaring. Snelle verzending en tussentijds goed op de hoogte gehouden.

Zie hierboven! Het product dat ik gekocht heb (gedroogde paardenbloem) was van een betere kwaliteit dan bij anderen, waar ik van hetzelfde merk kocht. Dierenverblijf verkoopt de Duitse versie. Onze... Zie hierboven! Het product dat ik gekocht heb (gedroogde paardenbloem) was van een betere kwaliteit dan bij anderen, waar ik van hetzelfde merk kocht. Dierenverblijf verkoopt de Duitse versie. Onze konijnen vinden deze veel lekkerder. De Nederlandse versie bevat heel veel verpulverde paardenbloem. Dat zit nauwelijks in die van Dierenverblijf! Met de huidige korting: heel goede prijs-/kwaliteitverhouding!!!

Reactie Dierenverblijf.com:

Beste N. Tendijck,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wat fijn dat u tevreden bent over ons! We hopen u & de konijnen ;) in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn.
Met vriendelijke...
Beste N. Tendijck,
Bedankt voor uw beoordeling.
Dierenverblijf.com

GDijk

Erg goed

Vlotte levering en netjes verpakt

Mourik

Twee hokken voor de konijnen besteld netjes optijd geleverd en top kwaliteit voor een mooie prijs

Prijs kwaliteit verhouding

Dierenverblijf.com

Goed bedrijf :) Het mooie hok werd snel geleverd. Ik zag bij uitpakken wel dat er iets kapot was. Ik belde daarover en het vervangende onderdeel werd dezelfde dag nog verstuurd met klein cadeautje... Goed bedrijf :) Het mooie hok werd snel geleverd. Ik zag bij uitpakken wel dat er iets kapot was. Ik belde daarover en het vervangende onderdeel werd dezelfde dag nog verstuurd met klein cadeautje voor onze konijnen.

Snel en super klantvriendelijk

Judith

Ze namen telefonisch uitgebreid de tijd om te adviseren over de benodigde extra beveiliging tegen roofdieren bij de kippenren. Waar vind je dat nog, online?

Persoonlijke service, goed op de hoogte gehouden van het verzend proces.

Prive

Prima geregeld

Werd iets later bezorgd maar prima hiervan op de hoogte gehouden

Jelle

Zeer positief

Battjes

Het is goed

Snel

M.Joosse

Zeer goede ervaringen met Dierenverblijf.com altijd snel en netjes geleverd.

Snel- en netheid.

marco