Foreman

GOED

ZOALS OMSCHREVEN. ik begrijp, echt, helemaal niet waarom U in Uw feedback verzoek welk ik, middels mail, ontving geen interesse toont in MINPUNTEN. Bij deze: * De opening aan... ZOALS OMSCHREVEN. ik begrijp, echt, helemaal niet waarom U in Uw feedback verzoek welk ik, middels mail, ontving geen interesse toont in MINPUNTEN. Bij deze: * De opening aan de bovenkant is zeer onhandig want echt veel te klein !! * Nog storender is dat de opening/sluiting aan een van de panelen ZEER ONWERKZAAM bleek !!! waardoor er, enorm veel, irritatie ontstond terwijl ik mijn geamputeerde poes regelmatig moest verzorgen. Het openen/sluiten verloopt dermate moeizaam ook nadat ik e.a. aan de spijlen moest verbuigen (wat vrijwel onmogelijk bleek) dat de verzorging van mijn geamputeerde poes schier onmogelijk bleek. Dit maakte mij, heel erg, treurig

Reactie Dierenverblijf.com:

Beste,
Beste,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wat vervelend dat u dit zo ervaart. Als u problemen heeft met het product, kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen. Zij proberen het altijd zo goed mogelijk op te lossen.
Dierenverblijf.com

Frank Hafmans

Zeer snelle levering van een kwalitatief mooi productu

goede website, makkelijk bestellen, snelle levering, goede prijs /kwaliteitsverhouding.

Een konijnenhok besteld helaas is op sommige plekken het hout gespleten enheeft het hef dn der wat beschadigingen bovendien is het wel van matige kwaliteit, niet per se ontevreden met het product... Een konijnenhok besteld helaas is op sommige plekken het hout gespleten enheeft het hef dn der wat beschadigingen bovendien is het wel van matige kwaliteit, niet per se ontevreden met het product maar je kunt zien dat dit geen jaren lang staat.

Snelle verzending

Jenny Buurmeijet

Altijd snel geleverd prijs en kwaliteit.

Goede uitleg en makkelijk de producten die je zoekt vrij snel te vinden.

Hendrikje van Kollenburg

Mooie vogelkooi - Snelle levering volgens afgesproken tijd - Stevige verpakking - Goede prijs/kwaliteit

Goed - Snel - Redelijke prijs

Snelle levering van kippenhok

Goede kwaliteit

Alice P.

👍

Goede prijzen, goede producten, snelle levering + leuke verassing 🎁proefpakketje

marja

snelle levering

Niet

Super goed heel behulpzaam online goede sercvice

Reactie Dierenverblijf.com:

Beste Monique,
Bedankt voor uw beoordeling.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn !
We wensen u veel...
Beste Monique,
Bedankt voor uw beoordeling.
We wensen u veel plezier met het nieuwe hok, hopelijk mag het konijn er ook van genieten!
Dierenverblijf.com