J. Besters

Perfect

Monique Haefkens

Superfijne loopplank voor onze newfoundlanders

Antislip en mooi stabiel

Reactie Dierenverblijf.com:

Beste Monique,
Bedankt voor uw beoordeling!
Fijn dat u tevreden bent over het aangekochte product! Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker van dienst zijn.
Met vriendelijke...
Beste Monique,
Bedankt voor uw beoordeling!
Dierenverblijf.com

Maxime

Top service!

Snel & correcte levering! De kleine attentie is de doos werd met heel veel smaak verorberd!

hee

Goede ervaring mee

snel en goed product geleverd

Francis

Ik ben zeer tevreden over de communicatie vooraf van de aankoop. Werd keurig te woord gestaan via de mail.
Heb een prachtig mooi kippenhok gekocht een heuse villa kakelbont voor de dames.

De communicatie

Reactie Dierenverblijf.com:

Beste Francis,
Bedankt voor uw beoordeling.
Beste Francis,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk mogen wij u in de toekomst vaker van dienst zijn. We wensen u en de kippetjes veel plezier met het hok!
Dierenverblijf.com

Cathy

Top...levering binnen de 24 uur...en gelukkig ook bedrijf die wel degelijk aan deur komt

Snelle correcte levering

L. Draaijer

Top!

bestelling binnen 1 dag in huis.

Poldien Keurntjes

Zeer tevreden !

Vlotte levering en prima prijs/ kwaliteit

Martijn eRoos

De bestelling van 24 stuks Renske hondenvoer was via google zo weergegeven op het plaatje maar bleek een doos van 12 te zijn. Dit is netjes opgelost met een tweede/extra zending van 12 stuks. Top... De bestelling van 24 stuks Renske hondenvoer was via google zo weergegeven op het plaatje maar bleek een doos van 12 te zijn. Dit is netjes opgelost met een tweede/extra zending van 12 stuks. Top geregeld want achteraf in de beschrijving was te lezen een doos van 12 stuks.

Fijne communicatie en goede oplossing, top service.

Albert Oosterloo

Erg goed

Super kwaliteit kippenhok voor niet te veel geld