Vermeulen Francois

Vlugge verzending van mijn bestelling

Uitgebreid assortiment en gunstige prijs

Zeer tevreden

Goede service, snelle levering, correcte verpakking, product zoals aangegeven

Karin Boutmans

Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Perfecte ondersteuning van klantenservice en degelijke materialen aangeleverd.

Leveren conform afspraak

An

Zeer teleurstellend!! Eerst leveren ze verkeerde doos, dan belofte maandag correcte doos, komen ze dinsdag foute doos halen en hebben ze nog steeds de juiste doos niet bij!
Nooit meer!
Ik...
Nooit meer!
Ik weet niet eens of ik ooit de doos ga zien.

Niets

Reactie Dierenverblijf.com:

Beste An,
Beste An,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij zijn afhankelijk van de vervoerders, helaas is het mogelijk dat daarin wel eens een fout in wordt gemaakt. U kunt voor problemen altijd contact opnemen met onze klantenservice; info@dierenverblijf.com of telefonisch 0113-384019. De medewerkers proberen altijd mee te denken naar een passende oplossing.

E

Slechte ervaring als je iets terug stuurt kost het je retourkosten en heb je iets van 25 euro betaald met verzend en retour kosten erbij en krijg je 14 euro refund dus het kost je altijd 11 euro.

Reactie Dierenverblijf.com:

Beste Essie,
Beste Essie,
Bedankt voor uw beoordeling.
Bij ons is het retour sturen niet gratis, deze kosten zijn voor eigen rekening van de klant. Mits er een foutief product is geleverd. Alle informatie over ons retourbeleid staat op onze website. https://www.dierenverblijf.com/info/Retourneren.html
Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice; info@dierenverblijf.com of telefonisch 0113-384019

Dullaerts Lily

Correcte en snelle afhandeling

Snelheid en perfect product

Nick

Goede prijzen en snel geleverd

Goede prijzen en snel geleverd

Christa

Goede ervaring

Fijn dat het eerlijk verteld wordt als een konijn niet gezond genoeg lijkt om mee te gaan en dat konijnen per twee verkocht worden. Hierdoor de indruk gekregen dat belang van het diertje voorop... Fijn dat het eerlijk verteld wordt als een konijn niet gezond genoeg lijkt om mee te gaan en dat konijnen per twee verkocht worden. Hierdoor de indruk gekregen dat belang van het diertje voorop staat. Fijn ook dat er een hulplijn is na de aankoop (mocht dat nodig zijn). Nu is het aan ons om de konijnen een fijn leven te geven :-).
Enige minpuntje vond ik de tel/mail bereikbaarheid, maar ik begreep dat het erg druk geweest is.

Monica Kranenburg

Snel en goed