Bert deurnewart

Goede Communicatie, snelle levering, prijs/kwaliteit goed,

Dave Franckx

Na de bestelling geen track&trace mogelijk. Dus geen zicht op leveringstermijn.

Mooie duidelijke webshop

Beste Dave,
Hartelijk dank voor uw review.
Beste Dave,
Hartelijk dank voor uw review.
Normaal zou het wel zo moeten zijn dat u een track en trace code ontvangt van onze vervoerder. Deze ontvangt u per mail. Wij zullen dit aan hen doorgeven dat dit mis is gegaan, excuses voor het ongemak!
Wij wensen u veel plezier met de aankoop van de ren toe!

Super snel

Op. Tijt

i.van mook

Prima bedrijf een aanrader,vriendelijk snelle levering en geweldige service,toen het product voor mij niet geschikt bleek kon het zonder probleem retour en snelle retour betaling toppie

snelle levering ,zeer klant vriendelijk,goede service

Beste,
Bedankt voor uw beoordeling!
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker van dienst zijn.
Met vriendelijke...
Beste,
Bedankt voor uw beoordeling!
Dier en verblijf van der Poel

Gooyert

Prima en heel snelle levering tegen een uitstekende prijs

Snel, prima prijs

Van Uffelen Eddie

Zeer tevreden

Francke

Levering was in orde maar gebruiksadvies ontbreekt: op de site staat 'voeren naar behoefte' maar dat is voor lijnzaadbrokjes bij konijnen zeker niet ok. Dit advies had specifieker moeten zijn.

snelle levering en goed verpakt

Beste Colinda,
Bedankt voor uw beoordeling.
Beste Colinda,
Bedankt voor uw beoordeling.
Jammer dat u het advies niet specifiek genoeg vindt. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@dierenverblijf.com of 0113-384019 wij helpen u graag verder.
Dier en verblijf van der Poel

Cindy

Zeer goed

Snelle communicatie

Eric Brink

Prima snelle levering en goede prijzen

Snel geleverd

Petit

Fijn dierenverblijf

Snelle levering en mooi hok!