Jansen

Groot assortiment.

Helen Blok

Voor de eerste keer besteld maar zeker niet de laatste keer. Mooie producten ontvangen en uitstekende klantenservice. Bij vragen snel antwoord en er werd goed meegedacht. Mede door eigen toedoen... Voor de eerste keer besteld maar zeker niet de laatste keer. Mooie producten ontvangen en uitstekende klantenservice. Bij vragen snel antwoord en er werd goed meegedacht. Mede door eigen toedoen ging de aflevering niet helemaal goed maar dit werd prima opgepakt en snel geleverd.

Service uitstekend en snel!

Beste Helen,
Bedankt voor uw beoordeling.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn!
Beste Helen,
Bedankt voor uw beoordeling.

Monique

Hier meerdere malen besteld en tot nu toe altijd erg tevreden geweest. Er zijn goede aanbiedingen en ze verzenden heel snel!!

Snelle verzending, goede prijzen

Beste Monique,
Bedankt voor uw beoordeling!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker van dienst zijn!
Beste Monique,

Van der linden

Heel tevreden

Beste Jenny,
Bedankt voor uw beoordeling!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons. Hopelijk mogen wij u in de toekomst vaker van dienst zijn!
Dier en...
Beste Jenny,
Dier en Verblijf van der Poel

Suzy Lenssens

Snelle service

Kwalitatief

Beste Suzy,
Bedankt voor uw bericht.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk mogen wij u in de toekomst vaker van dienst zijn!
Beste Suzy,
Bedankt voor uw bericht.

San

Snelle levering, leuke deals

Prijzen en snelle levering,ruim assortiment

Vroni Vanhaecke

Geweldig. Correct en prijs kwaliteit

Zeer hulpvaardig. Zeker ter plaatse in de winkel. Veel keuze

De Roedel & Co

Ik ben erg blij dat ik deze website heb gevonden!

Goede prijs-kwaliteitverhouding, leuke producten en mooie aanbiedingen

Kim Mosselaar

Zeer goed

Schoonmaakmiddel had gelekt direct goed contact en nieuwe producten

F Hurkens-Suilen

Ik heb diverse soorten gezond en lekker voer voor mijn konijnen gekocht via een online bestelling.

Ruim assortiment, mooie prijs, duidelijke communicatie en milieu bewust.