Dierenverblijf.com

Correct

Communicatie

Levert altijd op tijd en ik heb nog nooit gehad dat iets achteraf niet op voorraad was. Ook komen de spullen altijd heel aan.

Snelle levering, goede levering en betaalbaar

Dijksman

Snelle levering en goede kwaliteit

Makkelijk besteld
Snel bezorgd
Goede kwaliteit van het product

Marieke

Snelle levering, mooi hok.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Beste Marieke,
Bedankt voor uw beoordeling.
Fijn dat u blij bent met uw bestelling! Veel plezier met uw hok!

Dierenverblijf.com

Bestelling snel verlopen, goed verpakt, en snel bezorgd

Goede kwaliteit, redelijke prijs, snel geleverd

Beste Naomi,
Bedankt voor uw beoordeling.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.
Dier en...
Beste Naomi,

Miranda

Geweldige levering . Gister besteld en vandaag men nieuwe hamster kooi binnen. Geen gekkeheden . Netjes in de doos waar hij in zit . Geen beschadigen aan de doos

Geen extra doos . Netjes gedaan scheelt weer verpakking materiaal en goed voor het milieu

Beste Miranda,
Bedankt voor uw beoordeling.
Fijn om te lezen dat uw tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier met uw bestelling!
Dier en...
Beste Miranda,

Stephen

Snelle levering, logisch bouwpakket, duidelijke beschrijving. Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen. Oogt niet oerdegelijk maar een jaar of 5 zal het vast wel meegaan.

Snelle levering, logisch bouwpakket

Joke

Zeer slechte service (geen reactie na vraag / klacht)
Zeer slechte service (geen reactie na vraag / klacht)
De producten werden snel verzonden en ontvangen. Echter kreeg ik een andere versie dan afgebeeld in de webshop. In de productbeschrijving staat hier ook niks over vermeld. De afstandsbediening en memory trainer lijken hierdoor niet bijelkaar te passen. Heb tot twee keer toe contact proberen op te nemen via contactformulier maar krijg géén reactie, erg slecht. Baal hier ontzettend van omdat het een cadeau is. Had tijdig besteld maar doordat ik geen reactie krijg komt de oplossing te laat mocht er überhaupt nog een reactie komen...

Waarom is dit een verplicht veld???

Beste Joke,
Beste Joke,
Dat is erg vervelend om te horen. Wij weten ook niet wat het probleem kan zijn, maar wij hebben vorige week alle twee uw emails beantwoord. Misschien dat deze in de ongewenste mail terecht is gekomen? Wij willen dit alsnog graag oplossen en met u in contact komen. Wilt u misschien naar onze klantenservice bellen om het op te lossen? Ons telefoonnummer is 0113-384019
Wij horen graag van u!

www.dierenverblijf.com

Het bestelde product helemaal in orde en snel ontvangen.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Beste,
Fijn om te horen! Veel plezier met uw bestelling!
Dier en verblijf van der Poel

Jacky Steevens

Ruime keuze, en betaalbare prijzen !!

heel snelle levering