nvt

Snelle levering.

redelijke prijzen.

Van Boekel

Vriendelijk te woord gestaan en probleempje meteen opgelost

Eenvoudig te bereiken

Beste van Boekel,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven over ons.
Beste van Boekel,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven over ons.
Erg fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat u tevreden bent met de geboden oplossing. Wij wensen u veel fietsplezier met de nieuwe fietskar!

Goede en snelle levering

Super snelle levering

Wijers

Netjes

Op tijd

Van der Poel

Deze bestelling bestond uit een ren van 3x6 en een nachthok

Voldoet aan de verwachtingen en de prijs/kwaliteitverhouding is heel goed

Beste,
Hartelijk dank voor de positieve feedback.
Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.
Met...
Beste,
Hartelijk dank voor de positieve feedback.

A.van der snee

Goede prijs, kwaliteit

Venis

Nette levering van mooie bench

Keurig geleverd

Beste Martine,
Hartelijk dank voor de positieve review.
Erg fijn dat de bench in goede orde werd geleverd. Veel plezier er van!

Partikulier M.R.

Snelle bestelling en levering. Alleen werd de bezorging een dag te vroeg aangeboden, had duidelijk de datum vermeld. Uiteindelijk opnieuw aangeboden op de goede dag. Weet niet bij wie deze fout... Snelle bestelling en levering. Alleen werd de bezorging een dag te vroeg aangeboden, had duidelijk de datum vermeld. Uiteindelijk opnieuw aangeboden op de goede dag. Weet niet bij wie deze fout ligt.
Instruktie om te monteren was niet erg duidelijk. Uiteindelijk wel gelukt.
Mooie kooi, zwaar, naar verwachting.

Snelle levering, goed verpakt.

Bedankt voor uw review.
Wat vervelend dat de bestelling niet op de afgesproken datum is aangeboden, onze excuses hiervoor.
Fijn dat het monteren van de kooi is gelukt, we wensen...
Bedankt voor uw review.
Fijn dat het monteren van de kooi is gelukt, we wensen u veel plezier met de bestelling!

Eijt uit Boskoop

Diverse vogelhuisjes besteld, maar de nestkastjes voor de Gouldamadines was matig afgemonteerd. Bij de 4 kastjes waren 3 zitstokken. Welke veel te los en niet goed passen in het voorgeboorde gat. 1... Diverse vogelhuisjes besteld, maar de nestkastjes voor de Gouldamadines was matig afgemonteerd. Bij de 4 kastjes waren 3 zitstokken. Welke veel te los en niet goed passen in het voorgeboorde gat. 1 klepje ontbrak spijkertjes als scharnier.

Snel geleverd

Beste Eijt,
Beste Eijt,
Bedankt voor uw review.
Wat vervelend dat u niet tevreden bent over de nestkastjes. U mag ons een mail sturen naar info@dierenverblijf.com. Dan gaan we dit voor u oplossen.

Henk Brekoo

Goede prijs kwaliteit