dagmar

Niet al te duur !

Snel in huis

Mandy en AG Warntjes

Dierenverblijf is een uitstekend goed bedrijf. We moesten een konijnenhok voor ons lieftallige konijn van 10 week en wat is het hok mooi. Alles wat op de website stond afgebeeld was precies zo in... Dierenverblijf is een uitstekend goed bedrijf. We moesten een konijnenhok voor ons lieftallige konijn van 10 week en wat is het hok mooi. Alles wat op de website stond afgebeeld was precies zo in het echt. Top bedrijf!

Ja, goeie service en top kwaliteit.

Beste Mandy,
Hartelijk dank voor de 5 sterren.
Beste Mandy,
Hartelijk dank voor de 5 sterren.
Wij vinden het enorm leuk om te horen dat u zo blij bent met het hok! Wij wensen u veel plezier van het hok en natuurlijk met het nieuwe konijntje!

Irma bouff

Prima service

Goede service.

Beste Irma,
Bedankt voor uw review.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag tot ziens!

Nienke

Super assortiment

-Service
-Aanbiedingen

Beste Nienke,
Bedankt voor de positieve review! Wij hebben iedere maand leuke acties, deze vindt u op de site onder het kopje 'topdeals'. Graag tot ziens in onze webshop!
Beste Nienke,

Isabelle Van de Wiele

Slecht

Beste Isabelle,
Bedankt voor uw feedback.
Wat vervelend dat uw bestelling nog niet is geleverd.
Natuurlijk willen wij dit graag voor u oplossen.
Wij nemen direct contact op met de...
Beste Isabelle,
Bedankt voor uw feedback.
Wat vervelend dat uw bestelling nog niet is geleverd.
Natuurlijk willen wij dit graag voor u oplossen.
Wij nemen direct contact op met de vervoerder voor meer informatie over de levering.
U wordt via de mail op de hoogte gehouden.
Onze excuses voor het ongemak.
Dierenverblijf.com

Makking

Super service

Snelle verzending, super nazorg

Beste Makking,
Bedankt voor de positieve review.
Beste Makking,
Bedankt voor de positieve review.
Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo te spreken bent over onze service! Wij doen er alles aan om dit zo te houden. Hopelijk gaat de cavia lekker smullen van het voer en de snacks!

Bart

Uitstekend

Prima service, snelle levering en altijd de laagste prijs voor het artikel dat ik bestel.

Beste Bart,
Bedankt voor het schrijven van een review over ons bedrijf.
Beste Bart,
Bedankt voor het schrijven van een review over ons bedrijf.
Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de prijzen! Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag geleverd!

Robin de Munck

Prima service, snelle levering.

Scherpe prijzen

Beste Robin,
Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk is uw hond blij met de nieuwe mand! Veel plezier er van.
Beste Robin,

Olgers

Voor de 1e keer besteld, snelle levering

Beste Olgers,
Bedankt voor de 5 sterren!
Erg fijn dat de bestelling snel bij u is geleverd, dat horen we graag! We zien u graag nog eens terug in onze webshop.
Beste Olgers,
Bedankt voor de 5 sterren!

Fidel Quality

Aangenaam