Inge Everaars

Super bedrijf, zowel in artikelen en prijzen als in communicatie!

Goede producten, nette prijzen, geweldige communicatie en oplossingen!

Beste Inge,
Beste Inge,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze service, daar doen we het voor! Wij hopen dat de konijntjes blij zijn met het nieuwe huisje. Graag tot ziens in onze webshop!

Richard

Snelle levering. Goede prijs.
Zochten een extra bevestiging voor hondenkar aan andere fiets .
Op deze site met verzendkosten nog goedkoper.
Niet hetzelfde merk. Wel zelfde...
Snelle levering. Goede prijs.
Zochten een extra bevestiging voor hondenkar aan andere fiets .
Op deze site met verzendkosten nog goedkoper.
Niet hetzelfde merk. Wel zelfde bevestiging.
Alleen raar dat verzending door de brievenbus zou kunnen en het juist in een kartonnen doos verzonden wordt.

Scherpe prijzen

Beste Richard,
Beste Richard,
Bedankt voor uw review.
Wat fijn dat u tevreden bent over onze service en dat de bevestiging goed is! Het pakket is in een doosje opgestuurd, omdat het dan de volgende dag bezorgd wordt. Als het in een envelop gaat dan duurt de bezorging wat langer.
Veel fietsplezier!

m merk

Ik heb het nog niet ontvangen

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wat vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij willen dit graag voor u nakijken, u kunt ons een e-mail sturen of telefonisch contacteren zodat wij u verder kunnen helpen.
info@dierenverblijf.com
0113-384019
Wij horen het graag!
Vriendelijke groet,
Dierenverblijf

Wim Stegeman (particulier)

L.S.
Heb dit kippenhok bij jullie besteld, vandaag op een goede stenen fundering samen met mijn vriend gemonteerd, circa 3 uur werk.
Ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit en het...
L.S.
Ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit en het gemak hoe deze te monteren is, een super kippenhok!
Ook over de levering die ik wilde vervroegen, werd direct gereageerd en op de gevraagde datum geleverd, ook de verpakking was prima, tevens een prima prijs kwaliteitsverhouding
Al met al ik ben zeer content over Dierenverblijf, ik zal jullie dan ook van harte aanbevelen.
Veel succes met jullie bedrijf.
Wim Stegeman

Kwaliteit ten opzichte van de prijs, service, contact met de klant, snelle levering, verzorgde verpakking, duidelijk montage voorschrift

Beste Wim,
Bedankt voor het schrijven van een review over ons bedrijf.
Beste Wim,
Bedankt voor het schrijven van een review over ons bedrijf.
Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken, daarom doet deze review ons heel goed. Wij wensen u veel plezier met het nieuwe kippenhok en graag tot ziens!

Teleurgesteld

Ik bestel iets, krijg mail dat het niet meer beschikbaar is of komt. Waarom is dit dan niet aangepast op de site? Heel teleurstellend.

Ik heb opsenminst mijn geld snel teruggekregen

Beste Yenny,
Bedankt voor uw feedback.
Het is inderdaad erg vervelend dat het door u bestelde product niet op voorraad was.
Helaas hadden wij deze informatie nog niet ontvangen van de...
Beste Yenny,
Bedankt voor uw feedback.
Helaas hadden wij deze informatie nog niet ontvangen van de leverancier.
Wij proberen onze website zoveel mogelijk up to date te houden.
Omdat aan de website ook een fysieke winkel verbonden zit kan uw bestelde artikel ook verkocht zijn in de winkel en daardoor niet meer op voorraad zijn.
Onze excuses voor het ongemak.
Dierenverblijf.com

Peggy Verschueren

Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst, een week geleden. Ik heb mijn leveringsdatum ingegeven, maar nog steeds niets ontvangen

? Nog niets aangekregen

Beste Peggy,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wat vervelend dat uw bestelling nog niet is geleverd.
Natuurlijk nemen wij gelijk contact op met de vervoerder.
Wij zullen ervoor zorgen dat...
Beste Peggy,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wat vervelend dat uw bestelling nog niet is geleverd.
Natuurlijk nemen wij gelijk contact op met de vervoerder.
Wij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk geleverd zal worden.
Zodra wij meer informatie hebben nemen wij contact met u op via de mail.
Onze excuses voor het ongemak.
Dierenverblijf.com

Netty

Prima ervaring

Duidelijke site, snelle levering

Beste Netty,
Hartelijk dank voor de positieve review.
Beste Netty,
Hartelijk dank voor de positieve review.
Fijn dat u het winkelen bij ons positief ervaren heeft, dat horen wij graag! Wij zien u graag nog eens terug bij een volgende bestelling.

Harry

Kippenhok gekocht

Snelle levering, duidelijke communicatie, prima product. Zeer tevreden!

Beste Harry,
Bedankt voor de feedback.
Fijn dat u zo positief bent over ons bedrijf. Hopelijk zijn de kippen blij met het nieuwe hok! Veel plezier met de bestelling!
Met vriendelijke...
Beste Harry,
Bedankt voor de feedback.

Jorid

Snellle levering

Na de melding dat de inhoud van het pakketje de bezorging niet heeft overleefd. Meteen zonder enige moeite een nieuwe opgestuurd. Super service.

Beste Jorid,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het fijn om te horen dat dit probleem voor u is opgelost en dat u tevreden bent met de geboden oplossing.
Graag tot ziens in onze...
Beste Jorid,
Bedankt voor uw review.
Graag tot ziens in onze webshop!

Doeland

Top

Snelle, nette levering

Beste,
Bedankt voor uw review.
Erg fijn dat de bestelling snel is geleverd. Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag geleverd! Veel plezier met de bestelling.
Met vriendelijke...
Beste,