Deskundigheid van de dierenarts
Informatie over diagnose en behandeling
Hoe was de omgang met uw huisdier?
Klantvriendelijkheid van de assistente

Schippers

Bereikbaarheid

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Betere voorlichting wat de kosten zijn

d br

duidelijk en correct

Monique van Denderen

Altijd krijgen mijn drie honden de beste zorg bij jullie

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Vriendelijke mensen en alle aandacht voor de dieren.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Dit keer kwam ik onder andere voor een vaccinatie en daarbij werd gelijk een gezondheidcheck gedaan. Echter wordt hier €39,95 voor gerekend. Dat vind ik wel een hoop geld voor even luisteren naar... Dit keer kwam ik onder andere voor een vaccinatie en daarbij werd gelijk een gezondheidcheck gedaan. Echter wordt hier €39,95 voor gerekend. Dat vind ik wel een hoop geld voor even luisteren naar haar hartje, en kijken naar haar oren en tanden.

C. Rijnders

Jullie hebben zeer zeker de juiste zorg verleend en meer dan aan mijn verwachtingen voldaan.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Heel erg begripvol en uitermate vriendelijk en deskundig naar de hond toe. Zelfs bij een "lastige" hond.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Lief zijn voor het huisdier is het belangrijkst en dat gebeurd ook!

Isaura Heidbuurt

Zeker

Diervriendelijk, klantvriendelijk, deskundig.

Peter van der Ham

in alles

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

de balie had eigenlijk ergens anders moeten staan en niet gelijk om de hoek weinig ruimte

de Smit

Dat doen jullie altijd

Kennis en vriendelijkheid

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Serieus genomen worden is erg belangrijk

Lola

Heel netjes geholpen! De dames zijn lief voor de poes geweest, hebben mij gerustgesteld en hebben snel en adequaat gehandeld. Er was gelukkig weinig aan de hand. Wel een beetje prijzig, (2... Heel netjes geholpen! De dames zijn lief voor de poes geweest, hebben mij gerustgesteld en hebben snel en adequaat gehandeld. Er was gelukkig weinig aan de hand. Wel een beetje prijzig, (2 röntgenfoto’s gemaakt). Netjes medicatie meegekregen tegen pijn en ontstekingen.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Duidelijk, snel, lief voor de dieren en verzorgde nette schone uitstraling.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

De prijs was erg hoog, ik had het misschien fijn gevonden om te horen dat er een tweede röntgenfoto gemaakt moest worden ivm financiën.

D

openingstijden

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

elk dier waarmee we komen, krijgt altijd dezelfde medicijnen. de diagnose is praktisch onbestaande. hij heeft koorts en geen informatie meer, geen onderzoek, niets. plus prijzen vanuit de ruimte

Nynke de Bondt

Ja, maar wel een grote smet. Lees over mijn ervaring met een mannelijke assistent aan de balie

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

De hoofdarts die mij persoonlijk belde en alles uitgebreid besprak. Zeer kundig, nam alle tijd. Dankjewel!

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Vandaag heb ik mijn kat laten inslapen. Ik was heel erg verdrietig. De man die achter de balie zat toonde nul emotie. Hij wenste mij geen sterkte toe, helemaal niets. Hij vroeg niet eens hoe het met... Vandaag heb ik mijn kat laten inslapen. Ik was heel erg verdrietig. De man die achter de balie zat toonde nul emotie. Hij wenste mij geen sterkte toe, helemaal niets. Hij vroeg niet eens hoe het met mij ging. Hij negeerde mij gewoon. Ik was een nummer. Toen ik vroeg om een crematie, snauwde hij ‘hebben ze dit niet met je besproken?’. Ik kreeg een formulier in mijn handen en moest maar zelf iets invullen, terwijl de tranen over mijn wangen liepen. Echt een hele hele nare ervaring. Deze man zou met zo’n instelling niet voor een dierenziekenhuis mogen werken.
En ik was juist de afgelopen week zo fijn geholpen was door iedereen.