Deskundigheid van de dierenarts
Informatie over diagnose en behandeling
Hoe was de omgang met uw huisdier?
Klantvriendelijkheid van de assistente

Rocco ( Juan Carlos Villanueva Oubina)

Op advies van een vriendin bij jullie terechtgekomen en eerlijk gezegd is de zorg boven verwachting. Ook de nazorg (onder andere het na bellen) is geweldig. Een praktijk met passie voor dieren! Dank... Op advies van een vriendin bij jullie terechtgekomen en eerlijk gezegd is de zorg boven verwachting. Ook de nazorg (onder andere het na bellen) is geweldig. Een praktijk met passie voor dieren! Dank jullie wel voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan, ook namens Rocco :)

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

het na doorverwijzen nabellen om te vragen hoe het met het beestje gaat. Echt niet eerder meegemaakt. Ook zijn jullie zo ongelooflijk betrokken dat het fijn is om te weten dat jullie er zijn, zelfs... het na doorverwijzen nabellen om te vragen hoe het met het beestje gaat. Echt niet eerder meegemaakt. Ook zijn jullie zo ongelooflijk betrokken dat het fijn is om te weten dat jullie er zijn, zelfs tot 23.00 uur in de avond. Een dierenarts met passie voor haar vak!

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Dat het beestje de beste zorg krijgt en dat de arts de tijd neemt voor het beestje en zijn of haar "verzorgers", dat is iets wat wij belangrijk vinden. Iets wat jullie als geen ander doen.

Agnes Musch

Zeker jullie helpen heel goed en zijn zorgzaam en zo lief ook voor zo wel de dieren als voor de mensen

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Zo veel eigenlijk te veel om op te noemen

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Geen verbeter punten alles is top

Ellen

Zeker

Rust.

Erg duur.

Johanna

Yes, it was a really friendly and helpfull staff. Both in the reception and the veterinary.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Friendly and nice enviroment.
Professional staff.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

No me and my dog are satisfied.

Kim

Ja zeker, er is goed de tijd genomen voor het onderzoek en bespreken. Fijne dierenarts en assistentes!

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Zoals boven al aangegeven ben ik zeer tevreden. De dierenarts was ontzettend lief voor mijn kat.
De website heb ik niet bekeken en daarom moeilijk een beoordeling te geven, masr ik ga er vanuit dat het prima is.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Ik zou zeggen ga zo door.

Jvl Searchdogs

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Alles gebeurt in rust en met oog op het welzijn van de hond.

Ahmet Bayram

ok

B

Vriendelijkheid

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Lief voor de dieren zijn vind ik belangrijk

Trix de Lange

Ja, ik kon snel bij jullie terecht.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Goed bereikbaar en snel plek voor een consult.

N v t