Deskundigheid van de dierenarts
Informatie over diagnose en behandeling
Hoe was de omgang met uw huisdier?
Klantvriendelijkheid van de assistente

Van der wekken

Ja zeker

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Jullie snappen dat de eigenaar vaak zelf al best redelijk weet wat er aan de hand is en hoe het behandeld zou kunnen worden en daar luisteren jullie naar en blijven vriendelijk en geven de eigenaar... Jullie snappen dat de eigenaar vaak zelf al best redelijk weet wat er aan de hand is en hoe het behandeld zou kunnen worden en daar luisteren jullie naar en blijven vriendelijk en geven de eigenaar niet het idee dat hij of zij onzin praat

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Ik zou zo snel niks weten

Manon van der Molen

Zeker

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Super aardig en deskundig personeel. Ik heb verschillende artsen gehad voor mijn hond maar ik ben altijd tevreden de deur uit gegaan.

n v t

Ja

klant en dier vriendelijk

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

dat ik goed geholpen word

Lee scholte

Ja

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Altijd vriendelijk, goed uitleg en leuk omgaan met mijn hond

Niets op dit moment

Ria de Smit

Jullie voldoen altijd aan mijn verwachtingen

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Klantvriendelijkheid, expertise, een hele goede praktijk

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Verbeterpunt, toen ik mijn hondje de vorige keer moest laten inslapen kregen wij het idee dat dit nog geen ervaren arts was waardoor het onnodig lang duurde. Dit was wel traumatisch voor mij.

J.

Er is aandacht voor mijn hond met zijn pijnlijke rug. Ieder consult wordt er aandachtig geluisterd en voel je je gehoord. Echter heeft mijn hond een niet in een keer te duiden probleem. Het... Er is aandacht voor mijn hond met zijn pijnlijke rug. Ieder consult wordt er aandachtig geluisterd en voel je je gehoord. Echter heeft mijn hond een niet in een keer te duiden probleem. Het achterhalen van dat probleem is voor de artsen lastig maar ook voor mij als eigenaar, je wil toch graag weten wat de daadwerkelijke oorzaak is van de pijnlijke rug. De betrokken arts en fysio doen hun best. We kijken het in overleg nog even aan alvorens we over gaan tot de volgende stap.

Prima kwaliteit prijs verhouding

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Uitleggen waarom er voor een bepaalde weg is gekozen als een probleem van je huisdier niet eenduidig achterhaalt kan worden.

Astrid Engelaar

Niet helemaal

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Vriendelijkheid van de assistente en de arts

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Ik vind het heel vreemd dat ik spoedtarief moest betalen terwijl de praktijk gewoon open was. Heb ik echt een heel slecht gevoel aan over gehouden.

Reactie Dierenziekenhuis Rotterdam:

Beste Astrid. Even reactie over uw klacht/ slecht gevoel. We kunnen zeker open zijn en dat eigenaren alsnog spoedconsult moeten betalen. Wanneer het spreekuur vol zit dan moeten wij voor spoed plek... Beste Astrid. Even reactie over uw klacht/ slecht gevoel. We kunnen zeker open zijn en dat eigenaren alsnog spoedconsult moeten betalen. Wanneer het spreekuur vol zit dan moeten wij voor spoed plek maken. Spoed gaat voor maar zijn kosten aan verbonden. In de avond zijn we idd voor spoed open (tot 23.00 uur)

Denzel

Jazeker

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

herkenning van dier en baasje, voelt als persoonlijke behandeling

?

Aracil

Zeer zeker

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

vakkundigheid en dat geeft vertrouwen ook wordt alles zeer goed uitgelegd en zijn vriendelijk :)

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Jullie zijn wel erg prijzig

Cem

Ja zeker!

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Vriendelijke personeel, super schoon kliniek

Nvt