Deskundigheid van de dierenarts
Informatie over diagnose en behandeling
Hoe was de omgang met uw huisdier?
Klantvriendelijkheid van de assistente

P. Herfst

Er is meer dan aan onze verwachtingen voldaan

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

De tijd nemen en rustige uitleg

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Op dit moment niet, gaat vooral zo door

Joyce de Bos

Ja.

1. Op tijd geholpen.
2. Oprechte zorg voor Shekel, mijn kat.
3. Goede adviezen.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Ik was bij het maken van de afspraak vergeten om expliciet te vragen om Nikkie en/of dokter J. Vestjens. Helaas werd Shekel toen door iemand anders geholpen. Natuurlijk ook deskundig. Misschien is... Ik was bij het maken van de afspraak vergeten om expliciet te vragen om Nikkie en/of dokter J. Vestjens. Helaas werd Shekel toen door iemand anders geholpen. Natuurlijk ook deskundig. Misschien is het goed om hier wat meer aandacht aan te schenken door het huisdier in het computersysteem automatisch aan de vertrouwde arts en andere deskundigen van het dierenziekenhuis te koppelen.

Shirley

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Kon snel terecht ,wordt heel goed gekeken en uitleg gegeven.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Zijn belachelijk hoge prijzen voor een spoedconsult. Het is al vreselijk dat je dier zo ziek is dat je laat op de avond met spoed naar de dierenarts moet. Dan 95 euro voor alleen het komen en dan... Zijn belachelijk hoge prijzen voor een spoedconsult. Het is al vreselijk dat je dier zo ziek is dat je laat op de avond met spoed naar de dierenarts moet. Dan 95 euro voor alleen het komen en dan nog wat er bij komt aan behandeling en medicatie.

Jolanda van Buuren

Voor ons tot nu toe steeds goede verzorging geleverd.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Er wordt goed aan mijn voldaan wanneer ik aangeef onze hond met geduld te benaderen ivm met zijn angst en onzekerheid.

Ilona

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Klantvriendelijk deskundig en altijd liefdevol voor de dieren

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Vaste klanten en goede betalende klanten waarderen en ook nieuwe medewerkers hierover informeren zodat men zich niet weer als nieuwe klant voelt

Petra Rouwet

Wij komen al ruim 14 jr bij jullie. En elke keer als wij langs komen is er super veel tijd voor de vragen en de uitleg. Een afspraak maken is soepel en makkelijk. Als je naar een specifieke arts... Wij komen al ruim 14 jr bij jullie. En elke keer als wij langs komen is er super veel tijd voor de vragen en de uitleg. Een afspraak maken is soepel en makkelijk. Als je naar een specifieke arts vraag gebeurt dat ook. De zorg is super. De vriendelijkheid is top. Ook al moeten we nu reizen om bij jullie tekomen dat doen wij graag. Geen ander praktijk die ik mijn dieren toe vertrouw zo als bij jullie.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Komen al jaren bij jullie. En elke keer weer de liefde en geduld die er is bij jullie. Nu ook weer met onze ouwe dame yari. Vol liefde de behandelingen gedaan. En een zeer duidelijke uitleg van wat... Komen al jaren bij jullie. En elke keer weer de liefde en geduld die er is bij jullie. Nu ook weer met onze ouwe dame yari. Vol liefde de behandelingen gedaan. En een zeer duidelijke uitleg van wat we nu gaan doen.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Blijf zo doorgaan zo als het nu al jaren gaat. Super dames aan de balie. En de lieve artsen. Niets veranderen.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Tot twee maal toe niet terecht kunnen óf een spoedconsult betalen voor een kat die al onder behandeling was want ziek, voor een klant van 15 jaar die nooit om niets is gekomen, is beneden alle peil.... Tot twee maal toe niet terecht kunnen óf een spoedconsult betalen voor een kat die al onder behandeling was want ziek, voor een klant van 15 jaar die nooit om niets is gekomen, is beneden alle peil. Het mailtje met een telefoonnummer om te bellen was ook om niets, want geen voice mail en er werd niet opgenomen.
Zoals u weet ben ik met beide katten naar een andere kliniek gegaan. Frits is dood, Loes komt niet meer terug bij jullie.

Reactie Dierenziekenhuis Rotterdam:

Beste mevrouw van de Graaff,
Beste mevrouw van de Graaff,
Wij hebben u geprobeerd te bellen en tevens ons nummer achtergelaten in de mail. Wij hebben ook uitgelegd dat bij een vol spreekuur er geen mogelijkheid is om te plaatsen. Alleen spoed gaat tussendoor. Daar moeten we een spoedconsult voor rekenen. Wij proberen altijd te kijken om ergens plek te creëren. Als u nog in gesprek wilt dan horen wij dat graag.

A.Latour

Snelle werkwijze

Graag altijd dezelfde arts

Michèlle d' Achard van Enschut

Al meer dan een week zorgen jullie voor BooBoo. Met alle liefde en zorg die hij nodig heeft! Ik krijg dagelijks telefoontjes, foto's en filmpjes!

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Waar ik het meest blij mee ben is het bezoekuur. Elke dag kan ik even met mijn vriendje knuffelen! En de foto's en filmpjes, daar ben ik zo blij mee!

N.V.T.

Paul van gulik

Erg tevreden zo blij

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Vriendelijk dier vriendelijk en veel geduld

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Ziet er netjes uit schoon