Deskundigheid van de dierenarts
Informatie over diagnose en behandeling
Hoe was de omgang met uw huisdier?
Klantvriendelijkheid van de assistente

Elvin Algin

nee

nee

Monique Huijgen

De zorg in het dierenziekenhuis is geweldig, mijn voorkeur ligt echt bij dierenarts Jaap.
Ik heb een aantal katten en heb er ook al wat verloren maar ze zijn zo begaan met je en super lief voor de beestjes.
Ik zou 1000 procent voor het dierenziekenhuis gaan

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Veel kennis van zaken met oog op de correcte behandeling van het beestje

Niets

B

Uitstekend! Hele prettige ervaring

Informatieverstrekking . Deskundigheid

Nvt

Carmen Baal

. Ja

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Wij kwamen hier met onze vorige honden
En de laaatste is al 7 jaar overleden. Gewoon super goed
Lief en deskundig

G.van Pelt -Mol

Alles in orde

Geen lange wachttijden.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Die bak met smiley’s bij de uitgang is iets meer voor een kleuterklas .Ziet er erg kinderachtig uit .Zou ik weghalen.

Mariska

Sandra

Ik ben meer dan tevreden over onze arts, Jaap. Jaap heeft dit bezoek gedaan waar de afspraak voor was en meer op mijn verzoek (bloed onderzoek, nagels controleren). Hierin denkt hij mee naar de... Ik ben meer dan tevreden over onze arts, Jaap. Jaap heeft dit bezoek gedaan waar de afspraak voor was en meer op mijn verzoek (bloed onderzoek, nagels controleren). Hierin denkt hij mee naar de beste en goedkoopste oplossing.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Dr. Jaap is fantastisch in de omgang met onze hond Sepp, dit was hij al met onze vorige hond en daarom blijven we bij Jaap komen, ondanks een verhuizing buiten Rotterdam. Jaap is altijd vriendelijk,... Dr. Jaap is fantastisch in de omgang met onze hond Sepp, dit was hij al met onze vorige hond en daarom blijven we bij Jaap komen, ondanks een verhuizing buiten Rotterdam. Jaap is altijd vriendelijk, verstrekt volledige informatie en denkt mee.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Normaal gesproken krijg ik altijd een herinnering/oproep voor vaccinaties. Dit ging met onze vorige hond altijd goed, maar met Sepp blijft dit problematisch lopen. In februari heb ik telefonisch... Normaal gesproken krijg ik altijd een herinnering/oproep voor vaccinaties. Dit ging met onze vorige hond altijd goed, maar met Sepp blijft dit problematisch lopen. In februari heb ik telefonisch contact opgenomen (nadat ik een oproep voor de overleden hond had ontvangen), toen werd me verteld dat ik pas in juni terug hoefde te bellen voor een afspraak. Echter kreeg ik afgelopen maandag een tweede oproep per email, omdat ik op de eerste oproep niet had gereageerd. Deze eerste oproep heb ik helaas nooit ontvangen. Nu bleek de vaccinatie voor kennelhoest allang verlopen, terwijl Sepp wekelijks op een zeer druk bezochte hondenschool komt en deze vaccinatie dus wel belangrijk is. Tijdens het consult bij Jaap bleek ik ook september weer terug te moeten komen en niet in juni.
Mijn punt is dus dat de informatieverstrekking en de oproepen teveel wisselen/wijzigen. Dit zou beter georganiseerd kunnen worden.

Ik maak online geen afspraak, aangezien ik dan alleen een dag en tijd kan invullen en niet voor een arts kan kiezen. Het is geen probleem, ik bel gewoon naar de kliniek, aangezien ik een voorkeur heb voor een arts.

Astrid Engelaar

Jullie leveren de juiste zorg. Jullie hebben aan mijn verwachtingen voldaan

Deskundigheid

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Het is altijd erg druk bij de balie. Misschien een extra medewerker

Gouswaart

Ja alleen het laboratorium waarmee wordt samengewerkt heeft een ruime tijdsmarge (7 dg) voor het leveren van de uitslagen.

Omgang met het dier.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

De wachttijd van de lab/patholoog uitslagen bekorten!

D

Dierklantvriendelijk