Deskundigheid van de dierenarts
Informatie over diagnose en behandeling
Hoe was de omgang met uw huisdier?
Klantvriendelijkheid van de assistente

Was een klant

Wij zijn aangemeld door dit ziekenhuis ivm ern hoig zwangere kat met volgens hun ondertemp .
Na ern afspraak gemaakt te hebben s'avonds (een spoed afspraak) een runtgenfoto en 224,50 euro armer te horen gekregen sat onze kat kerngezond was alleen hoog zwanger naar dat wisten wij ook al .
En na deze ontmoeting hebben mijn vrouw en al besloten dat wij niet meer langs komen .
In ieder geval niet bedankt boor de goede hulp struikrovers .

Nn niets .
Geld aftroggelen daar blinken jullie in uit.

Falliet gaan.

Dieren ziekenhuisrotterdam

Nee..totaal niet

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Voor mij op geen enkele punt

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Dat er een arts naar had gekeken...en niet met een telefoon een foto maken en dan zeggen...wacht het ff af tot dat het groter wordt.

Robin van der Ende

Ja

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Altijd super aardig voor de huisdieren en de baasjes.

L. Stuurman

Ik wilde graag een 2nd opinion en bij jullie snel kunnen krijgen. Ben erg tevreden met de snelheid waarmee ik terecht kon en deskundigheid van de arts.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Snelle hulp, deskundig en vriendelijk personeel

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

De diagnose was snel gesteld, maar de benodigde operatie zou pas 2,5 week later kunnen. Dat vond ik jammer, maar ook niet echt waar jullie iets aan kunnen doen. Had het graag bij jullie uit willen... De diagnose was snel gesteld, maar de benodigde operatie zou pas 2,5 week later kunnen. Dat vond ik jammer, maar ook niet echt waar jullie iets aan kunnen doen. Had het graag bij jullie uit willen laten voeren, maar moest te lang wachten. Daarom niet de volle 5 sterren bij de eindbeoordeling.

Jacqueline Louwerens Faassen

Zekerssssss

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Super klantvriendelijk en altijd super lief met de dieren!

Nvt

So

Ja, meer dan aan verwachting voldaan, terwijl wij met ons huisdier nog niet bij jullie bekend waren.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Positieve, relaxte sfeer, niets gehaast, wat ook maakte dat ons huisdier veel minder gestrest was dan anders bij een dierenarts

Nee, was helemaal prima

Claudia

Goede zorg, fijne dierenarts, aan onze verwachting voldaan

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Je kan gelijk terecht, er wordt oprecht naar het dier gekeken. Er wordt duidelijk uitgelegd wat het probleem zou kunnen zijn en wat de oplossingen kunnen zijn.

Nvt

I.de waard

Ja zeker meer dan ben erg tevreden en senna ook

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Het is gewoon een top ziekenhuis

Zou het niet weten

J.Ridderbroek

Gedeeltelijk

Diervriendelijkheid

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

De röntgenfoto’s die bij U werden gemaakt konden niet bij de specialist worden gebruikt.

Teunissen

Ja

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

bij ons voorlaatste bezoek voor controle van Dirk moest hij een wormenpil hebben iets wat normaal zelf doen , de vroeg zal ik hem er een geven (wij zeiden spontaan ja doe maar) dus zei gaf hem de... bij ons voorlaatste bezoek voor controle van Dirk moest hij een wormenpil hebben iets wat normaal zelf doen , de vroeg zal ik hem er een geven (wij zeiden spontaan ja doe maar) dus zei gaf hem de pil. wat ons Toen ENORM TEGENVIEL dat hier 8.95 voor in rekening is gebracht zonder dat de arts ons dit had gezegd, anders hadden wij het natuurlijk zelf gedaan

groet
Aad Teunissen