Deskundigheid van de dierenarts
Informatie over diagnose en behandeling
Hoe was de omgang met uw huisdier?
Klantvriendelijkheid van de assistente

M Noortman

Zeker. Alles klopt bij jullie! (:
Enige minpuntje is de mogelijkheid om langs te komen bij spoed. Dit is direct erg prijzig.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Deskundige mensen, vriendelijk, goede apparatuur en altijd vriendelijk voor dier en baasje

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Betaalbaarheid van bezoek aangezien onze huisdieren een voorkeur hebben voor spoedgevallen in de avond, weekend en/of feestdagen

C van Dorsten

Er is zowel aandacht voor die als eigenaar. Dus ja!

Vriendelijk en meelevend.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Ik vind het belangrijk om de achtergrond van een diagnose te weten (begrijpen waarom de arts die diagnose geeft). Dat doet doen men!

Natalia Vink

Jazeker, hele fijne praktijk met veel aandacht voor de klant en het dier.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Altijd heel vriendelijk, nemen alle tijd voor je en duidelijk advies.

Geen.

Bhagwandas

Jazeker. Vind dat mijn hondje de juiste aandacht en onderzoeken krijgt. Plus heel veel liefde en nazorg. Super. Toppie

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Persoonlijke benadering ondanks alle drukte en vaak moeilijke situaties worden wij zeer deskundig, professioneel benaderd. Goed luisteren en zeer duidelijke uitleg geven. Vooral nazorg. Met... Persoonlijke benadering ondanks alle drukte en vaak moeilijke situaties worden wij zeer deskundig, professioneel benaderd. Goed luisteren en zeer duidelijke uitleg geven. Vooral nazorg. Met regelmaat een telefoontje hoe het met Tara, Mijn hondje gaat. Geweldig. Zeer tevreden.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Vooral zo doorgaan. Niets veranderen wat al zo goed is

Monique van der Linde

Ja, ruim aan verwachtingen voldaan...

Koedood. E

Alles was prima

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Alles ziet er goed verzorgd uit , en het personeel is vriendelijk en nemen de tijd 👍

Geen opmerkingen

Pauline

Zeker

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

mensen die vanuit hun hart werken.

Yvonne Hemmes

Ja

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Blij met onze dierenarts Olivier, hebben alle vertrouwen in hem

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Dat men dezelfde tips geeft. Nu krijgen we afhankelijk van de persoon verschillende meningen. We houden de tips aan van onze dierenarts.

Havermans

Ja

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

We vonden het wat raar dat alles per 10 minuten ging.en dat er en betaald worden voor de arts maar apart voor de operatie kamer wat inpandig is.. en dat we echt aan de max zaten van wat het zou gaan... We vonden het wat raar dat alles per 10 minuten ging.en dat er en betaald worden voor de arts maar apart voor de operatie kamer wat inpandig is.. en dat we echt aan de max zaten van wat het zou gaan kosten

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

mischien iets duidelijker zijn over de prijzen, gezien we 3 verschillende prijzen hoorde voordat de hond werd geopereerd

Els van Staaijeren

Jazeker!

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Wij kwamen binnen met een zwerfkat, die mogelijk onze vermiste kat was, bleek niet zo te zijn, maar met elkaar is er alles gedaan om toch het beestje te helpen!

Nvt