Deskundigheid van de dierenarts
Informatie over diagnose en behandeling
Hoe was de omgang met uw huisdier?
Klantvriendelijkheid van de assistente

A, Kirchjünger

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

bijna alles technieken in eigen huis

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

zorg voor de dieren is het belangrijkste

Stephanie

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Staan altijd klaar om vragen te beantwoorden

P scherpenisse V BREUGELEN

nvt

Kuipers-Deekman H.C

Helemaal.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Altijd heel lief en heel vriendelijk tegen mijn kat(ten).

Nog niet.

Joke Wijdekop

Ja.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

De DA zelf: altijd deskundige en rustige artsen, gaan goed met de kat om.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Jullie zorg is diervriendelijk en deskundig. Wel jammer dat een consult bijna 2x zo duur is als bij andere DA.
Mag dat wat mensvriendelijker? Zodat jullie ook toegankelijker zijn voor mensen met een krappe beurs?
Zie ook het programma ‘Kassa’ dat gisteren is uitgezonden.

Prooper

Perfect zoals uw medewerkers direct hulp hebben geboden ! Na het onderzoek van puppie, konden ze mij gerust stellen en kreeg bovendien een pijnstiller en ontstekingsremmer mee voor nabehandeling.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Zorgverlening en directe hulpverlening.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Ik kan geen verbeterpunten bedenken, omdat vanaf de éérste zorg bij aankomst tot en met de afhandeling en adviezen die men gaf, erg provisioneel en compleet.

Brigitte Hanssen

Wij hebben meer dan 20 jaar goede zorg voor onze honden gehad. En kundige artsen.
Maar t laatste jaar missen wij toch bepaalde artsen en is de zorg en kundigheid erg laag.
Ook bestellingen...
Ook bestellingen van medicatie word niet gebeld en kom je voor niets …
Bij afspraken lange wachttijden van 30-45 min
Bij spoedafspraak voor losse voortand 28-2
30 min wachten.. vervolgens arts die zijn snuitje van afstand bekijkt, en thermometer gaat inbrengen!?!? Ik had aangegeven dan voortand er half uit hing !! Vervolgens t advies pijnstilling te geven, want er was geen DA aanwezig voor gebit !!!
Ik gaf dat aan toen ik belde waarvoor,
En kreeg een spoedafspraak!
Werd niks gedaan en mocht duur consult betalen !! Bij anders hond die spuugde en diaree had 45 min zitten wachten, 3x aan balie geweest !! Ook de echo voor kristallen in de nieten van Marley werd steeds uitgesteld moest nog maar met medicatie doorgaan.
Maar een gebitsreiniging is hoognodig !!
Maar moet ie wel gezond genoeg zijn om onder narcose te kunnen, werd met kluitje t rietvin gestuurd. Maar na de laatste keer de spoedafspraak is t vertrouwen bij ons weg !!
28-2 vanuit auto andere DA gebeld en konden meteen komen, en t tandje werd meteen verwijderd. Normaal tarief en erg diervriendelijk en uitleg. Toen ze hoorden over de nieren werd echo aangeraden !
Zodat zsm zijn gebit gereinigd kan worden.
Bij inschrijving bleek dat Migo een enting miste ! Terwijl ik wel voor entingen ben geweest met m bij jullie ! Erg slordig !!
Dit alles binnen een jaar, en 20 jaar meer dan tevreden geweest !!
Jammer !!
Brigitte Hanssen.

Factuur meteen sturen.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Terug naar hoe de zorg en betrokkenheid was !! Vooral kundigheid !!

Yolanda

Jawel, maar wel afwachten hoe de afwikkeling verder gaat van de klachten hond.. zijn nog aan het onderzoeken

Snelheid, schoon en duidelijkheid

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Belangrijk dat je goede uitleg krijgt vd klachten en serieus wordt genomen. Ook de tijd nemen voor een behandeling.. pas op dat de kosten/ prijzen niet te hoog gaan worden ( soms gevoel dat het te... Belangrijk dat je goede uitleg krijgt vd klachten en serieus wordt genomen. Ook de tijd nemen voor een behandeling.. pas op dat de kosten/ prijzen niet te hoog gaan worden ( soms gevoel dat het te commerciële instantie/ bedrijf is

Mijndert de Vos

Verstand van zaken

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Proberen toch op tijd te werken volgens afspraak.( Snap dat dit niet altijd kan, maar al een paar keer langer moeten wachten in de spreekkamer)