Zeker Altijd
Sterke punten, waar blinken wij in uit.
Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?
Jullie zijn de beste !
Jullie zijn de beste !
Ik vind dat jullie heel lief zijn geweest toen mijn aanstellerige meut van een hond floki geopereerd moest worden :)
De dierenartsen zijn ervaren en superlief. Spreken ook altijd rechtstreeks naar onze honden bij onderzoek e.d. nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en bellen na een paar dagen om te vragen...
Iets meer klantvriendelijkheid bij ontvangst en graag ook de factuur na afloop gelijk mailen en niet dat je hiervoor moet nabellen.
Zorgzame artsen
Zeg geen zaken als "wij handelen in het belang van het dier" als je niet uit een vraag komt, vooral niet tegen mensen die duidelijk alles voir hun dier over hebben.
Praktijk ziet er fris uit
Te veel wisselen van personeel. Voelt niet goed.
De bestrating bij het entree. Je moet lieslaarzen hebben om bij het entree te komen als het geregend heeft
Zorg voor dier én mens
Omdat de tijd wordt genomen voor mens en dier, verlopen afspraken vaak niet op tijd en moet je wachten. Als dat nog verbeterd zou kunnen worden dan is het ideaal. Maar tijd voor mens en dier vind ik...
Nvt
Nvt
In alles.
Zou niet weten.
Vriendelijk en deskundig
Niet echt
Vriendelijke assistente en dierenarts. Fijn dat ook in avonduren afspraak gemaakt kan worden. Zit er netjes uit.
Afspraak in avonduren.