Deskundigheid van de dierenarts
Informatie over diagnose en behandeling
Hoe was de omgang met uw huisdier?
Klantvriendelijkheid van de assistente

Jan de Jonge

Ontvangst afspraak kunnen maken

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Tja, Kosten zijn altijd vervelend en soms denk ik wauw, kwartiertje binnen en ruim 100 Euro (minder rijk )

Ina Mulder

Ja, maar was wel een duur consult achteraf. Heb wel een half uur in de wachtkamer gezeten en had een spoedconsult.

deskundigheid

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

assistente achter de balie was tijdens de intake ook in gesprek met een collega. Ik snap dat ze veel moeten doen, maar leek op ongeinteresseerdheid van de assistente

Joyce de Bos

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Dierenarts (Felix van Straaten) behandelde Shekel met zorg. Kwam afspraken na.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

1. Jammer dat wij niet tijdig geïnformeerd zijn dat dierenarts Jaap Vestjens elders ging werken. Wij hadden hem graag een klein afscheidscadeau gegeven. Daarenboven, door deze informatie niet te... 1. Jammer dat wij niet tijdig geïnformeerd zijn dat dierenarts Jaap Vestjens elders ging werken. Wij hadden hem graag een klein afscheidscadeau gegeven. Daarenboven, door deze informatie niet te geven, is de slogan "Zorg is meer dan een diagnose en behandeling" een holle frase. Misschien zelfs goedkoop en een tikje arrogant. Alsof het er niet toe doet wanneer een andere dierenarts de zorg van je huisdier overneemt.
2. Assistentes achter de balie waren bezig de voedingskast in te ruimen. Ongezellige sfeer. Geen enkel persoonlijk woord. Onwelkom is mogelijk de beste omschrijving.

de vries

Ja

zorgzaam voor de dieren

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

eventuele info over hoelang te wachten bij binnenkomst.

Marcel van Baaren

Ik voel me een melkkoe bij dierenziekehuis Rotterdam

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

vriendelijk, duur mooi pand.

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Ik voel me gemolken/genaaid - heel vriendelijk mag je de hoofdprijs betalen. Een keer met een zieke kat langs geweest. Even voelen, even op een weegschaal en een rekening van bijna 100 euro - en of... Ik voel me gemolken/genaaid - heel vriendelijk mag je de hoofdprijs betalen. Een keer met een zieke kat langs geweest. Even voelen, even op een weegschaal en een rekening van bijna 100 euro - en of ik gelijk maar het allerduurste voedsel bij hun wil afnemen.
Mijn kat heeft een oogprobleem daarvoor antibiotica gekregen - maar na iedere tube moet ik toch wel langskomen he- verplicht door de wet, niks geen herhaalrecept, nee hoor iedere keer 80 euro betalen - dus maar naar andere winkel gegaan waar ik het voor 7 euro meekreeg.

MoniqueStarreveld

Ja heel goed

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Communicatie met dierenarts maar ook met assistentes en echt fijn dat ze na behandeling het verloop nog volgen. Echt top

Boskemper

Ja

dienstverlening

ga zo door

Anne Melchers

Ja, prima

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

Klantvriendelijkheid, nabellen na ingreep vind ik vooral attent

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Van te voren duidelijk maken wat op de Nieuwe Binnneweg kan (heel dicht bij ons huis) of wat in IJsselmonde moet. Nu voor ingreep ver moeten rijden, terwijl het achteraf ook dichtbij kon.

Germain Fraser

Felix is een topper

Felix is een topper

Felix is the best

Vincent

We hebben met onze hond jaren geleden het puppyprogramma gevolgd. Voor ons leerzaam, voor de hond gezelligheid :) Hij wordt dit jaar 9 jaar en komt nog steeds met veel plezier naar de praktijk.... We hebben met onze hond jaren geleden het puppyprogramma gevolgd. Voor ons leerzaam, voor de hond gezelligheid :) Hij wordt dit jaar 9 jaar en komt nog steeds met veel plezier naar de praktijk. Baasjes en hond voelen zich altijd welkom. Consults en ingrepen, altijd goed.

Vriendelijkheid, deskundigheid

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

Vroeger vonden wij de wachtkamer druk en lawaaiig, sommige dieren zaten daardoor te dicht op elkaar en niet alle huisdieren houden hiervan ;) maar dit is met de verbouwing opgelost. Ziet er keurig... Vroeger vonden wij de wachtkamer druk en lawaaiig, sommige dieren zaten daardoor te dicht op elkaar en niet alle huisdieren houden hiervan ;) maar dit is met de verbouwing opgelost. Ziet er keurig uit! Onze hond is geopereerd aan zijn oog, nu weer een wratje, arts merkte dit niet direct op terwijl het een aandoening is die terug kan komen. Daardoor geef je de klant het gevoel niet het dossier te hebben gelezen.