Deskundigheid
Resultaat
Bereikbaarheid
Klantvriendelijk

Betty

Snelle en kwalitatief goede resultaten!

Snel en kwalitatief goede resultaten

Steve Miller

Snel, veel mogelijkheden en vooral klantvriendelijk.

De bereikbaarheid van dit bedrijf is erg goed, zowel telefonisch als per mail. Er zijn meerdere mogelijkheden voor het indienen van een opdracht wat ook erg prettig is. Fijn om te zien dat een... De bereikbaarheid van dit bedrijf is erg goed, zowel telefonisch als per mail. Er zijn meerdere mogelijkheden voor het indienen van een opdracht wat ook erg prettig is. Fijn om te zien dat een bedrijf zonder daarom gevraagd te hebben zelfstandig een bevestiging doet toekomen.

M. Verhoef

Heel klantgericht en vakkundig. Fotoalbums uit mijn jeugd laten digitaliseren. Bijzonder fraai geworden. Ben er blij mee.

Neemt alle tijd om alles te bespreken m.b.t. de order. Verstand van zaken.

Jan de With

De scans van een aantal negatieven zijn zeer slecht

Reactie Digital-Scan:

Inderdaad waren er een paar zeer slechte negatieven bij. Naar schatting waren deze ruim 40 jaar oud. Hierdoor kan de kwaliteit van het kleuren negatief sterk achteruit gaan. De kleuren verbleken en... Inderdaad waren er een paar zeer slechte negatieven bij. Naar schatting waren deze ruim 40 jaar oud. Hierdoor kan de kwaliteit van het kleuren negatief sterk achteruit gaan. De kleuren verbleken en er treden verkleuringen op. Ook waren er schimmelplekken te zien. Er wordt altijd geprobeerd het optimale er uit te halen maar er zijn helaas grenzen.

Prima geregeld! Vlot en kwalitatief uitstekend

Drents Museum

Oude schilderijen en aquarellen laten digitaliseren en afdrukken op dik kunstpapier.
Bijzonder tevreden over het resultaat en niet duur. Er werd voldoende tijd genomen om alles uit te leggen. Kreeg daarbij ook voorbeelden te zien van papiersoorten en canvas. Top!

Goede service en zeer klantgericht. Kwaliteit.

Klant 2.0

Dat meneer klant alles in eens te duur vindt omdat hij kennelijk kwaliteit gratis wil hebben. Zo als vermeld zijn de negatieven aangetekend verstuurd. Dat is toch super ?? Tevens worden deze... Dat meneer klant alles in eens te duur vindt omdat hij kennelijk kwaliteit gratis wil hebben. Zo als vermeld zijn de negatieven aangetekend verstuurd. Dat is toch super ?? Tevens worden deze negatieven netjes verpakt en naar een depot gebracht waar men de moeite neemt om de negatieven veilig te versturen. Men heeft dus ruim een uur extra gewerkt voor een paar euro want het aangetekend versturen is namelijk de prijs.
Zo nemen wij het op voor kwaliteit. 👍👍

Digital-Scan heeft goed gehandeld met het versturen van een aangetekend pakket naar de anonieme afzeiker.

Reactie Digital-Scan:

Hartelijk bedankt voor uw medelevende en begripvolle review. Als bij ons een aangetekend pakket wordt geleverd, wordt er vanzelfsprekend van uit gegaan dat dit ook weer veilig retour moet naar de... Hartelijk bedankt voor uw medelevende en begripvolle review. Als bij ons een aangetekend pakket wordt geleverd, wordt er vanzelfsprekend van uit gegaan dat dit ook weer veilig retour moet naar de klant. Dus ook weer aangetekend of zelfs teruggebracht. We staan borg voor zorgvuldigheid. Dat begint al bij het ontvangen en uitpakken. Daarna verder tijdens de verwerking en uiteindelijk weer bij het verpakken en retourneren naar de klant.

Lastige dia’s in midden en grootbeeld, magere kwaliteit. Feedback leverde extra kwaliteit. Sterven van digital-scan om het maximale te bereiken.

Ja, de feedback bij de door mij gemaakte keuzes.

Reactie Digital-Scan:

Bedankt voor de mooie review. Ik hoop alleen dat u bedoelt “streven” i.p.v. “sterven” 🤔
Was inderdaad niet eenvoudig hier een goede scan van te maken. Dit was het uiterste wat er uit te halen viel.