K. Douma

Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren. Goed telefonisch overleg was mogelijk en over het ophalen en brengen van de laptop konden we goede afspraken maken die stipt zijn nagekomen.
Ons...
Ons probleem was binnen de aangegeven tijd opgelost.

Reactie Digital Life Legacy:

Dank u wel voor de opdracht en de eveneens prettige communicatie.

Infina Uitvaartzorg

Het verwijderen van een Facebook pagina. Zorgvuldig, meedenkend, accuraat en erg sympathiek!

Graag gedaan hoor!

Vermiljoen uitvaartzorg

Heel prettig , snel en efficiënt geholpen! Fijne service!

Graag gedaan!

Stéphanie Bloemers

Ik ben ontzettend blij dat we Digital Life Legacy gevonden hebben en dat zoiets bestaat. Ik ben heel vriendelijk en persoonlijk geholpen en heb vanaf het begin tot het eind een fijn gevoel gehad. In... Ik ben ontzettend blij dat we Digital Life Legacy gevonden hebben en dat zoiets bestaat. Ik ben heel vriendelijk en persoonlijk geholpen en heb vanaf het begin tot het eind een fijn gevoel gehad. In een zware tijd van verlies, is het heel prettig dat er professionals zijn die je met zoiets belangrijks en persoonlijks kunnen helpen. Ik vind eigenlijk dat dit standaard genoemd zou moeten worden door de uitvaartonderneming zodat nabestaanden weten dat het in ieder geval mogelijk is. Het heeft ons enorm geholpen.

Reactie Digital Life Legacy:

Fijn dat we je hebben kunnen helpen Stéphanie, dank je wel voor je reactie.

C.B.

De mensen van Digital Life Legacy hebben alles uit de kast gehaald om me toegang te geven tot verloren gewaande informatie. Het bleek een hele uitdaging maar het is ze gelukt! Heel veel dank.

Reactie Digital Life Legacy:

Dank je wel en graag gedaan C.B.

sandra draulans

Ik ben erg blij dat digitl legacy mij heeft geholpen. Ze hebben zeker veel verstnd van zaken. Maar het was wel lastig dat het heel lang heeft geduurd waardoor ik met veel moeite zaken kon... Ik ben erg blij dat digitl legacy mij heeft geholpen. Ze hebben zeker veel verstnd van zaken. Maar het was wel lastig dat het heel lang heeft geduurd waardoor ik met veel moeite zaken kon afhandelen.

Zeer vriendelijk en geduldig.

Reactie Digital Life Legacy:

Dank je wel voor jouw reactie Sandra.
Doordat het een breed en gecompliceerd onderzoek betrof, heeft het inderdaad even geduurd voordat het gewenste resultaat werd behaald.
We doen ons best...
Dank je wel voor jouw reactie Sandra.
We doen ons best om te kijken waar we in het proces iets kunnen versnellen.

Spulex

Als het bezit van de mooiste auto zonder banden, een jacht zonder water en een fiets met lekke banden..

Dat is het gevoel dat over mij kwam toen ik wilde werken en tot mijn schrik al mijn bestanden, opgebouwd gedurende de afgelopen 12 jaar niet meer kon openen.
Een opgebouwd archief met duizenden bestanden bewerkte foto’s, gedichten en interviews waren van het een op het andere moment op mijn NAS volkomen onbereikbaar én onbruikbaar geworden.
Sander van der Meer informeerde mij eerst dat alle informatie niet zomaar gekopieerd kon worden maar vervolgde met de mededeling dat zij er wel naar zouden kijken.
Hoe deze techneuten het voor elkaar hebben gekregen om zo’n ongelofelijk groot archief weer leesbaar, bruikbaar en bovenal opnieuw logisch vindbaar te maken, daar moeten wij ons maar niet in proberen te verdiepen.
Wèl heb ik een zenuwslopende les geleerd en de adviezen van Digital Life Legacy opgevolgd, want hoe deskundig en sympathiek zij mij ook hebben ondersteund en geholpen, de volgende keer ontmoet ik ze graag weer zonder die druk.
Wèl ben ik ontzettend dankbaar voor de deskundige hulp, in het bijzonder van Sander van der Meer waardoor ik mijn onderneming kan voortzetten.
Hans Kuyper.-

Reactie Digital Life Legacy:

Wat een uitgebreide, fijne review. Dank u wel.

Leontien Kramer

Vanaf het eerste contact was de zorgvuldige werkwijze van Digital Life Legacy duidelijk. Ze beloven maximale inzet om toegang tot apparaten proberen te ontsluiten. Ze beloven geen gouden bergen. En... Vanaf het eerste contact was de zorgvuldige werkwijze van Digital Life Legacy duidelijk. Ze beloven maximale inzet om toegang tot apparaten proberen te ontsluiten. Ze beloven geen gouden bergen. En dat is fijn.
Het allerbelangrijkste is dat ze naast proffesioneel uitstekend werken, vooral ook warm menselijk contact bieden. Dit werd al duidelijk bij het eerste contact, en is gisteren in een zeer betrokken afronding geeindigd. Alle lof voor Sandor en Brandon! Jullie helpen ons verder met de data en in ons leven.

Reactie Digital Life Legacy:

Dank jullie wel voor deze warme woorden.

M stronks

Digital Life Legacy heeft mij hele waardevolle herinneringen terug gegeven en daar ben ik ze erg dankbaar voor.