Snelle en heldere communicatie, goede en fijne begeleiding naar en tijdens de audit.
Professionele organisatie waar prettige collega's werken. De audit op locatie hebben wij als prettig ervaren.
En fijne en goed aansluitende organisatie. De audit zelf liep erg soepel dankzij de duidelijke, vlotte en eerlijke auditor.
Zeer bekwame auditor die de context van de organisatie niet uit het oog verliest. Meedenkend in oplossingen zonder daadwerkelijk inhoudelijk advies te geven. DigiTrust probeert altijd het positieve...Zeer bekwame auditor die de context van de organisatie niet uit het oog verliest. Meedenkend in oplossingen zonder daadwerkelijk inhoudelijk advies te geven. DigiTrust probeert altijd het positieve te vinden. Vooral het kijken naar "wat al goed gaat en wat beter kan" wordt als zeer prettig ervaren.
Professioneel en denken écht mee om dingen te verbeteren.
Snelle communicatie en professionele service
De eerste audit was goed geregeld. De aangevraagde extra audit kon zelfs binnen een week gepland worden en het certificaat worden herzien.
Kees van der Vlies heeft bij ons op locatie de audit uitgevoerd. Hij kwam professioneel over en voerde de audit pragmatisch uit. Daarnaast werd er vanuit DigiTrust ook proactief meegedacht in het...Kees van der Vlies heeft bij ons op locatie de audit uitgevoerd. Hij kwam professioneel over en voerde de audit pragmatisch uit. Daarnaast werd er vanuit DigiTrust ook proactief meegedacht in het halen van de deadline van certificering voor ons (ivm start gewonnen aanbestedingen).
Snelle offertes. Persoonlijk contact. Prettige en toegankelijke samenwerking. Goede kwaliteit
Pragmatisch, goed inlevingsvermogen voor de context van de klant en de scope van het ISMS.