Positief! Een auditor die duidelijk zeer vakbekwaam is, en goed rekening houdt met de context van onze organisatie, en de vertaling daarvan naar de norm. Wij raden Digitrust aan!

Ik heb een zeer positieve ervaring met DigiTrust. Zowel de voorbereiding, als de uitvoering, als de afronding, alsmede de communicatie via mail en telefoon, zijn prima in orde.

Prettige ervaring met DigiTrust. Goede communicatie, prettige ontspannen audit dagen.

Denken mee, pragmatisch, vriendelijk

Flexibel, meedenkend, algeheel een enorm prettige ervaring om zaken mee te doen.

Fijne auditoren. Vriendelijk en geven duidelijk uitleg.

Wij hebben Digitrust ervaren als een organisatie die duidelijk en snel communiceert, elke vraag voor de audit werd snel afgehandeld. De auditdagen verliepen rustig en geordend, wanneer nodig kregen... Wij hebben Digitrust ervaren als een organisatie die duidelijk en snel communiceert, elke vraag voor de audit werd snel afgehandeld. De auditdagen verliepen rustig en geordend, wanneer nodig kregen wij de tijd om zaken op te zoeken of na te vragen. Voor onze organisatie is Digitrust een goede match.

Grondige en deskundige beoordeling tijdens externe audit.

Prima ervaring, proffesioneel maar wel realistisch.

Zeer gemoedelijk en professioneel.