8.2/10

Patrick Konijn

Prima en volgens afspraak in de winkel alkmaar afgeleverd.

Veel keuze zowel in de winkel als in de webshop. Gewoon af te halen en betalen in de winkel na online bestelling

Een bericht dat het item in de winkel was kreeg ik niet.

Siem Jongman

Was zeer goed en direct

Ja was zeer goed met de informatie

Céline

Snelle levering, goed product (ukulele)

Erlend Josephy

Goed initiatief (ik werd gebeld dat de gewenste basgitaar was aangekomen). Post NL bleek niet op tijd te kunnen bezorgen, Dijkman heeft PostNL gebeld. Uiteindelijk werd de gitaar de volgende dag... Goed initiatief (ik werd gebeld dat de gewenste basgitaar was aangekomen). Post NL bleek niet op tijd te kunnen bezorgen, Dijkman heeft PostNL gebeld. Uiteindelijk werd de gitaar de volgende dag bezorgd.

Goede service, goede telefonische bereikbaarheid

Afstelgegevens voor de bas werden niet door Squier geleverd. Deze staan wel op internet. Dijkman zou bijvoorbeeld de klant hier op kunnen wijzen. Dijkman is niet de goedkoopste. Ik heb de prijzen... Afstelgegevens voor de bas werden niet door Squier geleverd. Deze staan wel op internet. Dijkman zou bijvoorbeeld de klant hier op kunnen wijzen. Dijkman is niet de goedkoopste. Ik heb de prijzen van de gitaar bij meerdere bedrijven met elkaar vergeleken. De gemiddelde prijs bedroeg € 224,00 De Dijkman prijs was € 233,00 Toch heb ik voor Dijkman gekozen omdat hij op voorraad was. Andere bedrijven hadden hem niet op voorraad en je weet niet hoe lang je dan moet wachten. Je zou op de site al aan kunnen geven of het instrument op voorraad is.

de roei fien

Zeer oke

advies van muziekant

begin zaak in maastricht

Prima. Geen probleem

Duidelijke beschrijving

De website geeft niet aan hoeveel stuks op voorraad.
De website geeft niet aan hoeveel stuks op voorraad.
Ik kocht een humbucker in de aanbieding. Ik kon nog steeds invullen dat ik er 10 wilde in mijn mandje. Uiteindelijk was er maar 1 op voorraad. Dat kan echt beter en voorkomt problemen.

Gitaar versterker besteld.

Zeer vlotte levering.

N.v.t.

Prima ervaringen, snel en proactief aan de telefoon.
Verbeterpunt zou voor mij het volgende zijn:
Prima ervaringen, snel en proactief aan de telefoon.
Verbeterpunt zou voor mij het volgende zijn:
Ik wilde een bas gaan proberen in A’dam, maar omdat ik uit Tilburg alleen op zaterdag kon komen wilde ik m reserveren. Dat deden ze niet.
Toen uiteindelijk via telefoon en internet de bestelling gedaan (za lukte toch niet). Prima afgewerkt.

Klantvriendelijk en proactief

Zie eerste opmerking inzake reserveren

Reactie Dijkman Muziek:

Beste Klant,
Dank u wel voor uw review.
Beste Klant,
Dank u wel voor uw review.
U kunt wel een gitaar of dergelijke reserveren maar wij hanteren hiervoor maximaal 5 dagen. Als u langer van te voren met ons belt dan wordt dit inderdaad niet gedaan.
Wij wensen u in ieder geval veel plezier met uw aankoop.
Het DijkmanMuziek Team

Monique

Fijne site, met goede uitleg en service

Pakket niet op tijd