8.2/10

Service en bezorging van de bestelling was goed

Goede sevice en snelle levering.

Accuratere voorraad weergave. Ik bestelde iets waarvan op de site werd vermeld dat het op voorraad was echter was het op beide locaties niet voorradig.

Ik heb een elektrisch-akoestische gitaar besteld op Dijkman Muziek. Op de site stond levertijd 1-5 werkdagen. De dag na mijn bestelling stond er ineens 'bel voor levertijd'. Ik werd niet op de... Ik heb een elektrisch-akoestische gitaar besteld op Dijkman Muziek. Op de site stond levertijd 1-5 werkdagen. De dag na mijn bestelling stond er ineens 'bel voor levertijd'. Ik werd niet op de hoogte gehouden dus uiteindelijk maar zelf gebeld. Hier kreeg ik te horen dat het product niet op voorraad was en pas weer in juni werd geleverd, (had mijn bestelling eind mei geplaatst). Na een aantal weken weer een e-mail gestuurd of er al meer duidelijk was over de levertijd. Hier kreeg ik als reactie op dat de levertijd nog steeds half juni was. Drie dagen later kreeg ik ineens een e-mail dat mijn order was verzonden. Dit vond ik erg apart, maar uiteindelijk werd het product goed en netjes geleverd.

Duidelijke website en goede prijzen, de meeste goedkoper dan in andere webshops.

Informeren over het verloop van de order. Ik werd totaal niet op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Dank voor uw review.
Hier schort het duidelijk aan de berichtgeving naar u toe, duidelijk een punt van verbetering.
Excuus voor het ontstane ongemak.
Het DijkmanMuziek...
Dank voor uw review.
Excuus voor het ontstane ongemak.

Roger Charite

Cubase besteld: goede prijs, snel geleverd

Gerard

Prima bestelservice en snelle levering

Marius Jansen

Redelijk geen korting gekregen. 3000.00 besteld

Beste klant,
U geeft te weinig informatie om hier op te kunnen antwoorden.
Hier kunnen wij niets mee.

Marius Jansen

Te weinig mensen die deskundig zijn

Neen

Maar een persoon die deskundig is.

Beste klant,
Dank voor uw feedback maar helaas is er onvoldoende informatie om een goed respons te geven. Wij horen graag welke winkel en afdeling u bent geweest en waar u op zoek was.
In...
Beste klant,
In principe werken wij alleen maar met product specialisten op de afdeling(en). Helaas is uw ervaring niet positief wat wij betreuren.
Het Dijkmanmuziek Team

Wisse

Ik beperk mij tot de online ervaring met dit bedrijf op basis van één online bestelling. Ik wil graag kwijt dat mijn ervaringen van bezoeken aan de fysieke winkel hier buiten staan. Mijn ervaring... Ik beperk mij tot de online ervaring met dit bedrijf op basis van één online bestelling. Ik wil graag kwijt dat mijn ervaringen van bezoeken aan de fysieke winkel hier buiten staan. Mijn ervaring van het online aankopen doen zijn helaas niet erg positief.
Mijn indruk is dat de site is verouderd, de communicatie suboptimaal is de backend niet goed is georganiseerd. Dezer dagen verwachten klanten een snellere levering, statusupdates met betrekking tot hun order, track & trace informatie èn dat alle producten die als voorradig staan vermeld ook echt op voorraad zijn.

Tussen bestellen en leveren zat nu 2 weken. Ik heb tot twee maal toe een mail gestuurd met betrekking tot de status. Eén daarvan is beantwoord en werd gebruikt om te vragen of een niet voorradig product kon worden vervangen door een soortgelijk product. De tweede mail (een week later, met nogmaals een verzoek tot update & vraag wanneer ik de zending kan verwachten + aanbod de goederen in de winkel op te halen) werd niet beantwoord. Wel ontving ik melding van de verzending, zij het zonder track & trace nummer.
De geleverde goederen waren natuurlijk prima.

Nee, maar het schept hoop dat jullie om deze feedback vragen. Als jullie aannemelijk kunnen maken dat de processen anders zijn ingericht en levering sneller en efficiënter gaat, dan blijf ik klant... Nee, maar het schept hoop dat jullie om deze feedback vragen. Als jullie aannemelijk kunnen maken dat de processen anders zijn ingericht en levering sneller en efficiënter gaat, dan blijf ik klant (!).

Zie boven.
verwijder de scheiding op de site tussen de diverse winkels, kies één collectie- en verzendpunt. Integreer PostNL in de site.
sneller en pro actiever reageren. Zie site niet...
Zie boven.
sneller en pro actiever reageren. Zie site niet als extra, maar als kans en een echte winkel. Zorg dat site up to date is.

Beste klant,
Helaas is de koppeling van het voorraad systeem met onze leveranciers niet altijd optimaal, dit neemt niet weg dat u goed geïnformeerd dient te worden
ten aanzien van de...
Beste klant,
ten aanzien van de verwachte levertijd.
Uiteraard proberen we voor de toekomst de communicatie naar onze klanten op orde te hebben.
PostNL zit geïntegreerd in onze website door het kiezen van Pakjes Gemak punt.
Wij zijn in eerste instantie een Detailhandel met fysieke winkels met tevens een web shop.

Thanita Choaybamrung

Meerdere malen instrumenten gekocht voor mijn dochter, dik tevreden

Snel levering, goed geholpen als je contact zoekt

Laatste keer stond op website 5 werkdagen maar helaas 2 weken geworden, we werden niet op de hoogte gesteld

Haiko Timmermans Freelance Opticien

Erg prettig.Prima service.Ik had een foute bestelling gedaan en dat is meteen opgelost

Harry Teering

Positief, dit was mijn eerste bestelling.