Nee, maar het schept hoop dat jullie om deze feedback vragen. Als jullie aannemelijk kunnen maken dat de processen anders zijn ingericht en levering sneller en efficiënter gaat, dan blijf ik klant (!).
Zie boven.
verwijder de scheiding op de site tussen de diverse winkels, kies één collectie- en verzendpunt. Integreer PostNL in de site.
sneller en pro actiever reageren. Zie site niet...
Zie boven.
sneller en pro actiever reageren. Zie site niet als extra, maar als kans en een echte winkel. Zorg dat site up to date is.
Beste klant,
Helaas is de koppeling van het voorraad systeem met onze leveranciers niet altijd optimaal, dit neemt niet weg dat u goed geïnformeerd dient te worden
ten aanzien van de...
Beste klant,
ten aanzien van de verwachte levertijd.
Uiteraard proberen we voor de toekomst de communicatie naar onze klanten op orde te hebben.
PostNL zit geïntegreerd in onze website door het kiezen van Pakjes Gemak punt.
Wij zijn in eerste instantie een Detailhandel met fysieke winkels met tevens een web shop.
Het DijkmanMuziek Team