8.2/10

Henk

Wat ik besteld heb netjes en tijdig geleverd.

netjes nop de hoogte gehouden van de levering.

neen

Levertijd was onbekend. Hiervoor moest ik bellen, maar het nummer was niet toegankelijk vanuit België. Uiteindelijk 6 weken moeten wachten op de levering. Men beloofde mij op de hoogte te houden,... Levertijd was onbekend. Hiervoor moest ik bellen, maar het nummer was niet toegankelijk vanuit België. Uiteindelijk 6 weken moeten wachten op de levering. Men beloofde mij op de hoogte te houden, maar dat deden ze niet.

De klant op de hoogte houden.
De informatie van de levertijd duidelijker omschrijven.
Antwoorden op iedere mail.

Reactie Dijkman Muziek:

Beste klant,
Dank u wel voor uw review. Jammer dat u dit zo heeft ervaren met ons bedrijf. U heeft een artikel besteld wat niet op voorraad was, dit stond ook op de website vermeld met 'bel voor levertijd'. Het is vreemd dat ons telefoonnummer niet werkt vanuit België. Uiteraard hanteren wij winkelopeningstijden die vermeld staan op onze website.
U bent verwittigd met de gestelde levertijd die onze leverancier ons heeft gemeld, waarmee u akkoord ging.
Al met al heeft het iets langer geduurd dan verwacht. Wij hadden u hiervan op de hoogte moeten houden. Onze excuses hiervoor.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.
Het DijkmanMuziek Team

Marnix

Snelle feedback bij online vraagstelling. Betaling en levering vlot verlopen.

Alle beloften werden waargemaakt.

Kan niet beter.

E. van Ipenburg

Eerste ervaring, besteld via de site. Alles duidelijk.

Het is leuk bij een niet zo groot bedrijf te bestellen ipv de internetgiganten.

Bij het goed verpakte product ff een kaaartje met veeel plezier er mee, welkom in onze winkel oid net ff dat persoonlijke. Niet heel origineel, Coolblue doet dat goed, zelfs met een handgeschreven... Bij het goed verpakte product ff een kaaartje met veeel plezier er mee, welkom in onze winkel oid net ff dat persoonlijke. Niet heel origineel, Coolblue doet dat goed, zelfs met een handgeschreven naam maar het geeft echt een klant gevoel en iemand die klant is wil je in je (digitale) winkel terug zien

Op tijd, goed verpakt, mooi product

Zeer positief, snel en adequaat. Keurig op tijd (conform afspraak) geleverd.

Betrouwbaarheid in levering , inderdaad de goedkoopste prijs

Ga zo door. Mogelijk wat meer informatie over het product, daar moet je nu via een nadere weg aan komen. Is niet erg maar vraagt wat meer tijd.

W Schijns

Extra moeite gedaan voor mijn bestelling en hoefde zelf nergens achteraan te gaan, alles geregeld en vriendelijk te woord gestaan.

Super service

Henk Heikamp

Snelle en accurate levering, deugdelijk verpakt.

Snelle en accurate levering, deugdelijk verpakt.

Geen bevestigingsmail ontvangen na bestelling artikel.

Ton Peek

Slecht, product is defect en dan moet ik nog 7 euro betalen voor het retourneren ook, had vooraf product test aangevraagd in Alkmaar, niets op gehoord ,

Op alle fronten

Reactie Dijkman Muziek:

Beste klant,
Wij kunnen ons niet herkennen in uw review. Helaas heeft u dit anders ervaren.
Beste klant,
Wij kunnen ons niet herkennen in uw review. Helaas heeft u dit anders ervaren.
U heeft een bestelling gedaan op maandagavond en de volgende dag is deze verzonden aan u. Wij werken tot 18.00uur namelijk, sneller kan bij ons niet. Alleen uw email naar ons filiaal Alkmaar is per abuis niet beantwoord. U heeft een (inbouw)element voor gitaar gekocht en deze moet worden gemonteerd en kan niet worden uitgeprobeerd.
Als iets defect is kunt u altijd een RMA retour aanvragen, helaas heeft u ons hiervan niet op de hoogte gesteld.
DijkmanMuziek Team