8.2/10

Ronald

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding op deze Marshall DSL5CR versterker

Martin Moon

Aardige verkoper, goed behulpzaam, ERG klant vriendelijk

Goed behulpzaam, ERG klant vriendelijk

Ga zo door 🤗🤗😎😎🤘🏻👍🏻💪🏻

Dave Haarlem

Zeer positief. Het weer was slecht "sneeuw" anders binnen 1 dag mijn bestelling al binnen gehad.

Van Duinen

Ik heb een Boss katana aangeschaft, hij was het goedkoopst bij Dijkman en ook nog eens heel snel geleverd. Blij verrast!

Snelle levering en goedkoop

Laurens Mulder

Snel

Teun van Drimmelen

Alles keurig geleverd en het door mij gekochte artikel voldoet aan mijn vrrwachtingen

Boll

Veel betaalmogelijkheden, duidelijke foto's van het product, goede prijzen. Toen ik belde over de bestelling kreeg ik antwoord op mijn vragen. Negatief vond ik dat de gitaar die ik besteld had het... Veel betaalmogelijkheden, duidelijke foto's van het product, goede prijzen. Toen ik belde over de bestelling kreeg ik antwoord op mijn vragen. Negatief vond ik dat de gitaar die ik besteld had het niet deed. De bedrading in het instrument was los, dit is wel iets wat erbij vermeld moet worden vind ik. Gelukkig heb ik dit zelf kunnen solderen maar als het een cadeau was geweest of iemand niet had kunnen solderen was het een flinke tegenvaller geweest.

Klantvriendelijkheid, contact en betaal mogelijkheden

eerlijke omschrijving van het product over beschadigingen en dergelijke kan beter

Reactie Dijkman Muziek:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw review. Helaas is er toch iets mis gegaan met uw order. Per abuis hebben wij niet de elektronica gecontroleerd van de gitaar door deze aan te sluiten op een versterker. Door u geconstateerd dat de bedrading los was. Dit zou niet mogen. Onze excuses voor dit ongemak. Wij zullen er voortaan op toe zien dat dit niet meer gebeurd.
DijkmanMuziek Team

Van Deutekom

Duidelijk super snel de bestelling ontvangen duidelijke website kan niet beter dik tevreden

Super snel

Goeie service en snelle levering!!

Er stond bij de ukulele die ik kocht dat het 10 tot 15 dagen zou duren voor dat hij bezorgd zou worden, maar had hem al na 2 dagen..
Goeie service en snelle levering!!

Toen er een scheurtje bleek te zitten in de laklaag, heb ik gebeld en werd er gelijk een nieuwe voor me besteld!! Ik mocht op de oude spelen tot zij de nieuwe binnen hadden van de leverancier. Gisteren werd ik gebeld dat hij binnen was.. Vandaag stuur ik hem terug en zodra zij hem binnen hebben krijg ik de nieuwe toe gestuurd. Super netjes! Bedankt!!