8.2/10

Wiel Frins

Gewoon correcte en snelle levering.

Koops

Goede service en kwaliteit

Snelle opvolging

Vincent Gol

Gevonden via internet. Bestelling gemaakt en zeer snelle levering en goed verpakt produkt.

Caro en ed

Snel, behulpzaam, netjes

Overzichtelijk

JC Beam

Prima bedrijf! Kun je goede regeling mee treffen. Ze sponsorden ook licht de jamsessie in Noordscheschut door een mooie korting te geven op een blues cube 2x 80w. Fantastisch! Nu hebben ze een... Prima bedrijf! Kun je goede regeling mee treffen. Ze sponsorden ook licht de jamsessie in Noordscheschut door een mooie korting te geven op een blues cube 2x 80w. Fantastisch! Nu hebben ze een gigantische korting met een bekkenset, prima!

Snelle levering, prima telefonisch contact.

Zo niet op te hoesten.

Stefan van der Kamp

Goede website, goede prijs, zeer goede service!

Prijs/kwaliteit

John

Goede service en kwaliteit

Behulpzaam bij vragen en goede service

S de Blois

Prima service

Duidelijke beschrijving

Ik kwam terecht bij Dijkman Muziek omdat ik dringend een Boss LS-2 nodig had. Ben blij verrast met de correcte, nette en vooral ook snelle levering. Met het bewuste product werd overal geadverteerd,... Ik kwam terecht bij Dijkman Muziek omdat ik dringend een Boss LS-2 nodig had. Ben blij verrast met de correcte, nette en vooral ook snelle levering. Met het bewuste product werd overal geadverteerd, maar allemaal helaas met een levertijd die echt niet mijn deadline paste. Ik ben er al eens eerder ingetuind: Een winkel adverteert met "direct uit voorraad leverbaar" en eenmaal besteld en betaald krijg je een mailtje waarin men zich dan verontschuldigd voor een "vertraging" en je dus alsnog evengoed ergens anders had kunnen bestellen.. Ik hield dus er rekening mee dat ik ook best wel weer eens genept kon worden. Maar gelukkig: Dijkman Muziek hield zijn woord en binnen 2 werkdagen had ik mijn pedaaltje in huis. Geweldig dus! Zou ik Dijkman aanbevelen? Jazeker.

Correct, eerlijk over daadwerkelijke voorraad. Snelle levering. Gewoon goed dus.

Zou niet weten wat ik nog meer zou moeten verwachten.

Freek

Dijkman heeft een goed assortiment en vriendelijk personeel. Ik heb er de afgelopen 15 jaar een gitaar, basgitaar, buizenversterker en buizenvoorversterker gekocht.
De laatste was via de...
De laatste was via de webwinkel, dit pakket was zoekgeraakt door verkeerde adressering door Dijkman (ze hadden alleen het adres van het postnl afhaalpunt genoteerd en niet mijn huisadres).

Mooie producten en vaak leuke aanbiedingen.

Gebruik het juiste format bij de pakjegemak service van Postnl zodat de pakketjes niet zoekraken.