8.2/10

Bert de Haas

Zeer prettig. Aardige winkelbedienden.

Klantenservice.

Letten of er nog garantie op producten zit als ze voor reparatie worden teruggebracht.

W Stevens

Prima site goede info en razend snelle levering

Mostafa Mohseny

HELEMAAL TOP

Eric

Zeer goed en deskundig geholpen.

Attent geholpen en later ook nog terug gebeld over het verloop van de bestelling.

Wij hebben via Dijkman Muziek een digitale piano besteld. Direct na bestelling kwam er een mail met de verwachte levertijd en voor het versturen een telefoontje dat de piano verstuurd werd. Na... Wij hebben via Dijkman Muziek een digitale piano besteld. Direct na bestelling kwam er een mail met de verwachte levertijd en voor het versturen een telefoontje dat de piano verstuurd werd. Na ongeveer een week werd de piano bezorgd.

Dus een probleemloze levering

Persoonlijk contact voor verzenden

Goed geholpen op de gitaarafdeling door een vrouwelijke medewerker die echt alles weet! Ruim assortiment en in elke prijsklasse wel iets goeds. Aanrader.

Persoonlijk advies.

Bo

Telefonisch contact gehad betreffende een versterker en duidelijk uitleg verkregen op mijn vragen en daarnaast ook de nodige extra info, na een kort overleg direct daarna de bestelling geplaatst en... Telefonisch contact gehad betreffende een versterker en duidelijk uitleg verkregen op mijn vragen en daarnaast ook de nodige extra info, na een kort overleg direct daarna de bestelling geplaatst en netjes thuis ontvangen.

telefonisch contact gehad met goede klantvriendelijkheid.

Guido Godfriedt

Versterker gekocht en die is snel goed verpakt geleverd voor de laagste prijs

Prima winkel. Meerdere malen iets gekocht

Prijs werd aangepast op de site nadat ik om korting vroeg. Dit omdat ik het product elders goedkoper had gezien.

Ditte

Een paar weken terug een digitale piano gekocht. Zeer goed advies gekregen. Plezierige afhandeling. Top!

Goede oplossing bij problemen met leveren door groothandel.

Geen, het was top.