8.2/10

Top

top

top

Peter Weggers

Snelle en voordelige levering van de bestelling.

arjan ardon

Ik heb onlangs een burny RSA 65 gekocht via de website.
Erg snelle, erg fijne en absoluut nette service!
Zo werd ik na het doen van de bestelling gebeld om op de hoogte gebracht te...
Ik heb onlangs een burny RSA 65 gekocht via de website.
Erg snelle, erg fijne en absoluut nette service!
Zo werd ik na het doen van de bestelling gebeld om op de hoogte gebracht te worden dat de bijbehorende koffer ik dermate slechte staat was om aan mij te verkopen.
Er was ook al contact opgenomen met de fabrikant en een nieuwe koffer ging Eem flinke tijd duren.
Er is mij vervolgens een gratis (veel betere koffer) bijgegeven.
Heel netjes!

De snelheid van leveren,
De klantvriendelijke service

Matteo Tedesco

Stage piano occasion aangeschaft

Fijn dat de piano per post geleverd kon worden

Toen de piano binnen kwam waren de toetsen plakkerig en zaten er veel vieze plekken op. Ook zitten er beschadiging op de toetsen die niet vermeld waren. Ik vind zelf dat de toetsen wel schoon mogen... Toen de piano binnen kwam waren de toetsen plakkerig en zaten er veel vieze plekken op. Ook zitten er beschadiging op de toetsen die niet vermeld waren. Ik vind zelf dat de toetsen wel schoon mogen zijn al koop ik een occasion bij een winkel.

Reactie Dijkman Muziek:

Beste klant.
Bedankt voor uw feedback.
Beste klant.
Bedankt voor uw feedback.
Ondanks onze zorg om de consument zo volledig mogelijk te informeren over de staat van een occasion product blijft er altijd ruimte voor verschil van inzicht, anders dan bij een bezoek aan onze zaak.
Uiteraard behoort een occasion product schoon en technisch in prima staat te verkeren .
We vinden Uw mening in deze belangrijk en zullen deze informatie beter toepassen bij presentaties in toekomstige occasion producten.
Vriendelijke groet,
DijkmanMuziek Team

Mike Adamzek

Altijd tevreden. Goede snelle bezorging en uitstekende service.

Heldere overzichtelijke website

Jesse

De prijs was geweldig

snelle levering

als ik betaal voor postnl wil ik ook post nl en niet een of ander busje met random mensen erin ook was het geen pickup set maar 2 single packs waardoor ik somige dingen dubbel had aen somige dingen... als ik betaal voor postnl wil ik ook post nl en niet een of ander busje met random mensen erin ook was het geen pickup set maar 2 single packs waardoor ik somige dingen dubbel had aen somige dingen nie geleverd waren omdat het niet bedoeld was als een dual pack

Sakoba Johnson Zegwaard

Site iets minder duidelijk dan de grote internetcollegas maar het werkte goed en kon alles vinden.
In de winkel zelf vaak goed geholpen, weeg aankopen goed af en doe er lang mee dus ben geen inpulsaankoper of big spender in deze winkel.

Bereikbaarheid, eerlijkheid in de winkel. Kreeg zelfs eens de tip een AMP elders te kopen. Nou dat is wel eerlijk.

Ja graag bij online aankopen de mogelijkheid toevoegen om het in de winkel op te halen! Wie weet... koopt men dan nog wat extra...

wmeijde@xs4all.nl

Nog niet veel ervaring met dit bedrijf

Thanita

Fantastisch