8.2/10

Fred Canelas (DJ Freud)

Very good. The items were shipped very quickly. The items were exactly as described.

Customer service. Delivery speed.

None

Leopold Aerts

Leuke eerste ervaring. Telefonisch technische uitleg en een perfecte levering van de gadget. Werd wel dubbel zo duur door de verzendkosten! Ben wel tevreden hoor!
Leopold uit Geel België

Technische telefonische uitleg!

Fred

Wat een top bedrijf! Vorige week gebeld over Fender strat in bepaalde kleur. Werd vandaag terug gebeld dat gitaar aangekomen was. Gitaar zat nog in doos, werd ter plekke uitgepakt ( op mijn... Wat een top bedrijf! Vorige week gebeld over Fender strat in bepaalde kleur. Werd vandaag terug gebeld dat gitaar aangekomen was. Gitaar zat nog in doos, werd ter plekke uitgepakt ( op mijn verzoek in doos gebleven) Uitgeprobeerd helemaal blij. Sound super, ( onversterkt) hals iets zwaarder/dikker dan mijn oude JV maar geweldig instrument. Bij de kassa werd de concurentie op zeer subtiele wijze weg gedrukt. Resumé;
Beter dan de rest zijn kan ook nog gewoon in fysieke winkel.

Allerte goede verkoper in Alkmaar, ongedwongen, prettig. Kennis van zaken.

die ga ik niet geven, anders worden jullie te groot. Het is juist de oprechte aandacht voor de klant.

Marten de Nes

Ik kende het bedrijf niet. Orderbevestiging correct evenals de levering van het product.

Ondanks dat ik Dijkman-muziek aanvankelijk niet kende kreeg ik al snel de indruk met een soliede zaak te maken te hebben.

Op de orderbevestiging stond geen levertijd vermeld. Dat zou ik wel prettig hebben gevonden. Ik heb daar in een apart e-mailtje naar moeten vragen.

Ed Kruithof

Uitstekend assortiment, prima service

Zie boven

Vreni

Heel fijn bedrijf. Goed geholpen in de winkel met jet uitzoeken van een gitaar. Daarna heb ik online nog studio monitoren gekocht. Die bleken elders goedkoper te zijn en toen hebben ze een mooie... Heel fijn bedrijf. Goed geholpen in de winkel met jet uitzoeken van een gitaar. Daarna heb ik online nog studio monitoren gekocht. Die bleken elders goedkoper te zijn en toen hebben ze een mooie pakketprijs gemaakt. Heel eeg tevreden met de kwaliteit van de artikelen en de service!

Goede service, snelle levering en duidelijke website

Uitstekend

snelle levering!

Rick Hoop

Mijn ervaring met Dijkman muziek is uiterst positief.
Voor een beschadigde gitaar (brug kwam los bij een spaanse) kreeg ik het geld retour aangeboden.
Uiteindelijk heb ik er een andere...
Mijn ervaring met Dijkman muziek is uiterst positief.
Uiteindelijk heb ik er een andere gitaar voor uitgezocht.
Ik ben zeer tevreden over deze uitstekende service !

Uitstekende service !
Goede produkten, scherpe prijzen en snelle levering.

Voor verkoop online is een geluidsfragment van het te kopen instrument heel fijn.

Heldere communicatie over de aanschaf. Weliswaar is het nog niet compleet geleverd, maar daar is op voorhand over gebeld. Nalevering zal zo spoedig mogelijk volgen

Communicatie, bereikbaarheid per mail

Verhulp

Overzichtelijk en eenvoudig te bestellen.

We hadden vergeten om een adapter toe te voegen en die werd alsnog de volgende dag netjes bij de bestelling gevoegd.